Cu ce se ocupă în prezent cu Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac. S-a aflat totul în emisiunea lui Măruță

Cu ce se ocupă în prezent cu Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac. S-a aflat totul în emisiunea lui Măruță
Ce a spus Anastasia Lazariuc despre fiica ei, Ileana Lazariuc

Anastasia Lazariuc a venit în emisiunea moderată de Cătălin Măruță pentru a face dezvăluiri inedite despre cartea pe care a lansat-o de curând. Mai mult, vedeta a mărturisit și ce face în prezent fiica ei, Ileana Lazariuc, care a fost căsătorită cu Ion Ion Țiriac.

Anastasia Lazariuc, totul despre noua ei carte. Ce pot afla fanii despre artistă

Anastasia Lazariuc s-a bucurat de mult succes de-a lungul timpului datorită carierei sale. Vedeta a fost înzestrată cu talent din belșug, însă viața a supus-o la numeroase încercări. Aceasta s-a decis să vorbească despre cele dureroase clipe pe care le-a trăit într-o nouă carte.

„Bunicii mei sunt români, mama mea la fel. Bunicii au venit de pe la Bihor, tata s-a îndrăgostit de mama, apoi am apărut noi. Viața este împărțită în etape, noi sperăm să fie totul roz, doar că Dumnezeu ne pune la încercări să ne verifice dacă suntem puternici.

Nu știu dacă am rezistat. L-am pierdut pe fratele meu, la 29 de ani a decedat. Tata a murit pentru că avea ulcer, i s-a făcut operație, la 3 zile a decedat. La fratele meu este o poveste lungă, este totul scris în carte.”, a povestit ea.

„Abia în spate pot să plâng, să mă descarc”

Mai mult, artista nu a vrut să își încarce fanii cu problemele pe care le-a avut, așa că luptele le-a dus în privat. Anastasia Lazariuc și-a dorit ca admiratorii ei să afle adevărul despre momentele bune pe care le-a trăit, dar și despre clipele neplăcute prin care a fost nevoită să treacă.

„Fiecare om are povestea lui de viață, am considerat că este timpul să vină o carte pentru nepoții mei, rudele mele. Vremurile sunt rapide, nu apucăm să le spunem chiar pe toate. (…)

Eu am crezut că trebuie să încălzesc sufletele spectatorilor, abia în spate pot să plâng, să mă descarc. Pe parcusul vieții mele artistice, atâta a scris presa, poate că lumea nu știe adevărul.

Au fost și cazuri când s-au dus peste soțul meu care avea o suferință și i-au luat interviu. Am tot dreptul să spun adevărul despre viața mea.”, a adăugat ea.

Ce se întâmplă cu Ileana Lazariuc. Mama ei a spus totul

Anastasia Lazariuc a mărturisit că Ileana, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, este o mămică desăvârșită. Aceasta are grijă ca băieții ei să aibă parte de tot ce este mai bun. Frumoasa brunetă le dedică adolescenților orice clipă pe care o are.

„Ileana e foarte bine, își crește băieții. Cel mare face 14 ani, ce repede trece timpul. Celălalt o să facă 13. Sunt mari, sunt înalți, mă uit de jos în sus la ei.

Copiii sunt cei mai frumoși pentru părinții lor. Ileana este mămoasă, își acordă toată atenția creșterii băieților, mă încântă acest lucru.”, a mărturisit Anastasia Lazariuc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI