Imagini nemaivăzute cu nepoții lui Ion Țiriac. Rar este surprins în aceste ipostaze. FOTO

Imagini nemaivăzute cu nepoții lui Ion Țiriac. Rar este surprins în aceste ipostaze. FOTO
Cum arată nepoții lui Ion Țiriac?

Iată câteva imagini nemaivăzute cu nepoții lui Ion Țiriac. Cum arată băieții pe care Ion Alexandru îi are din căsătoria cu Ileana Lazariuc? Aceștia seamănă foarte mult cu mama lor.

Cum arată nepoții lui Ion Țiriac?

Ion Țiriac nu mai are nevoie de nicio introducere. Acesta este de departe unul din cei mai cunoscuți afaceriști de la noi și are o viață parcă desprinsă din povești. Fostul sportiv de performanță a reușit să-și ridice un imperiu, dar mai întâi de toate este tată și bunic.

Bărbatul are o fiică superbă și un băiat ce l-a făcut de două ori mai fericit atunci când i-a adus pe lume cei doi moștenitori ce urmează să-i ducă numele mai departe. Cu toate că este cunoscut în lumea întreagă, rămâne extrem de discret în viața personală, lucru abordat de toți cei din familie.

Fanii lui Ion Alexandru văd foarte rar fotografii cu băieții acestuia. Iată că acum a venit în prim-plan cu o fotografie alături de cei doi copii care au devenit adolescenți în toată regula și care mai au foarte puțin să-l întreacă la înălțime pe tatăl lor.

Cel mare se numește Alexadru și s-a născut la Paris în anul 2008, iar mezinul Nicholas Noah a venit pe lume în anul 2009. Amândoi au o viață plină de activități. Aceștia fac fotbal, înot și frecventează cursurile unei școli private din Capitală.

  • Vezi Galeria FOTO

„Ei m-au atenţionat la timp de divorţ”

Fanii fostului cuplu format din Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc încă speră la împăcarea lor. Cu toate astea, se pare că ruptura a fost definitivă.

”Ileana, fiica mea, e bine, e mama a doi copii. E cea mai frumoasă, că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ, mult mai devreme decât a apărut în presă, eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere.

Pentru că şi eu am trecut printr-o despărţire, am încercat să o încurajez pe Ileana şi să-i spun că nu se termină lumea şi că viaţa merge mai departe. Totul e să rămână în relaţii civilizate.

Eu cu nepoţii mei mă simt ca o prietenă pentru că tocmai acest lucru mă face să le fiu prietenă şi ei să se comporte cu mine ca cu o prietenă, să-mi spună secretele, să fie sinceri cu mine şi, de ce nu, pentru mine e a doua tinereţe că, cu siguranţă, în tinereţe, n-am ştiut să acord atâta atenţie copiilor mei şi acum acord atenţie nepoţilor”, a declarat Anastasia Lazariuc în urmă cu câțiva ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI