Anastasia Lazariuc, absolut perfectă la 67 de ani. Cum arată marea cântăreață a României

Anastasia Lazariuc, absolut perfectă la 67 de ani. Cum arată marea cântăreață a României

Anastasia Lazariuc a fost prezentă în emisiunea ”La Măruță”. În vârstă de 67 de ani, artista are un trup de invidiat. Astfel, se pare că frumoasa cântăreață a rămas neschimbată, iar trecerea timpului pare că nu a afectat-o deloc.

Anastasia Lazariuc, absolut perfectă la 67 de ani

Anastasia Lazariuc a avut o prezență uimitoare în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv. Artista și-a etalat chipul și trupul perfecte, la aproape 70 de ani.

Întrebată, în urmă cu câțiva ani, cum se menține în formă, Anastasia Lazariuc a dezvăluit secretul.

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci şi aşa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci şi felul unu şi felul doi şi desert, bietul stomac mestecă şi mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există nişte reguli pe care trebuie să le ştim şi să fim conştienţi că dacă mâncăm mult şi amestecat nu e bine deloc“, a spus Anastasia Lazariuc.

În plus, Anastasia Lazariuc are o adevărată pasiune pentru… mămăligă, motiv pentru care o mănâncă foarte des.

Cum se menține în formă

Anastasia Lazariuc are și gene bune, iar aceste gene i-au fost transmise și fiicei ei, pe nume Ileana Lazariuc.

„E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc și de o genă bună. Mama era slăbuță, tata înalt și slab, copiii mei la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuță care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne obosește”, mărturisește Anastasia Lazariuc.

Anastasia Lazariuc s-a născut la data de 6 iulie 1953, Băcioi, Sectorul Botanica, Moldova. Ea este o cântăreață română originară din Republica Moldova, decorată cu ”Ordinul Republicii” al Republicii Moldova.

Anastasia Lazariuc a urmat Școala muzicală-profesională „Ștefan Neaga” din Chișinău, secția dirijat–coral. În 1982, aceasta a absolvit Institutul de Arte din Chișinău „Gavriil Musicescu”, facultatea Regie.

Despre activitatea ei se știe că a susținut turnee în Statele Unite, India, Cambodgia, Belgia, Germania ș.a. În plus, aceasta colaborează frecvent cu Televiziunea din Moscova și înregistrează melodii pentru casa de discuri ”Melodia”. În anul 1982, ea a primit titlul de Artistă Emerită a Republicii Moldova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI