Ce se întâmplă în episoadele 3 și 4 din serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagră. Kanal D a surclasat Antena 1

Ce se întâmplă în episoadele 3 și 4 din serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagră. Kanal D a surclasat Antena 1
Ce se întâmplă în episoadele 3 și 4 din serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagră

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagră, difuzat de postul de televiziune Kanal D, a surclasat Antena 1 în topul audiențelor. Peste 875.000 de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură acțiunea filmului și așteaptă acum să vadă ce se întâmplă în episoadele 3 și 4.

Ce se întâmplă în episoadele 3 și 4 din serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagră

În episodul 3 din serialul Lacrimi la Marea Neagră, Eyșan vine să-l scape pe Mustafa, dar îl minte că Nefes îi păcălește pe bărbați și că nu este pentru prima dată când fuge de acasă. Mustafa nu crede, dar Eyșan are o poză cu Nefes îmbrățișându-se cu un bărbat. Cei doi fac o înțelegere în schimbul predării lui Nefes și a copilului.

Logodna nu mai are loc întrucât Tahir merge să își salveze fratele. Frații Kaleli și Vedat se răfuiesc, iar cei doi cad în mâinile psihopatului.

Nefes o duce foarte rău în casa Kaleli. Sanye și Mustava vor ca aceasta să plece în timp ce Asyie și ceilalți frați îi țin partea. Poliția îl saltă pe Vedat, iar Eyșan crede că Mustafa a făcut plângere. Nefes merge la poliție să își reclame soțul și se pregătește o acțiune în instanță pe numele acestuia.

În episodul 4, după ceremonia de logodnă dintre Tahir și Mercan, Tahir primește un telefon de la Idris, care îi spune că a văzut-o pe Nefes mergând pe stradă cu un pistol în mână. Aceasta avea de gând să își împuște soțul, dar Tahir o oprește la timp. Se pregătește plecarea lui Nefes în Georgia.

În cele din urmă, Nefes și copilul ei trec granița. Tahir îi cere iertare pentru toate evenimentele petrecute din momentul în care a întâlnit-o și îi promite că va aștepta până va primi un semn de la ea ca a tercut pe țărm cu bine. Pe celălalt țărm o așteaptă însă Vedat.

Urmăriți Playtech.ro și pe