Când are loc finala Bravo, ai Stil de la Kanal D. Lacrimi și nervi, înainte de aflarea marii câștigătoare

Când are loc finala Bravo, ai Stil de la Kanal D. Lacrimi și nervi, înainte de aflarea marii câștigătoare
Show-ul ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D ajunge la final!

”Bravo, ai stil!”, reality-show-ul fenomen de la Kanal D ajunge la final! Emisiunea a început cu un număr de 10-15 concurente, care au prezentat și defilat timp de multe luni, au încercat să epateze și să impresioneze jurații, în final ajungând la numărul de 4.

Finala de la ”Bravo, ai stil”, sâmbătă, 29 iunie, pe Kanal D

Show-ul cu și despre modă de la Kanal D, ”Bravo, ai stil!” își va cunoaște câștigătoarea sâmbătă, 29 iunie, de la ora 22:00. Doar una dintre cele patru finaliste: Irina, Nadina, Corina și Elena, va primi titlul de cea mai stilată femeie din România, va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei și se va bucura, de acum încolo, de popularitate în mediul online.

Când are loc finala Bravo, ai Stil de la Kanal D. Lacrimi și nervi, înainte de aflarea marii câștigătoare
Nadina, Elena, Corina și Irina, finalistele show-ului ”Bravo, ai stil!”

Înainte de marea finală din acest weekend, Ilinca Vandici, gazda show-ului, anunță, emoționată, telespectatorii că mai au puțin timp la dispoziție pentru a-și vota favoritele și pentru a-și alege cea mai stilată femeie din România. ” Votați-vă concurenta preferată, susțineți-o trimițând SMS la 1206, doar cu indicativul acesteia. Una singură va fi câștigătoarea celui de-al cincilea sezon. Depinde doar de voi cine va fi aceasta”, a transmis telespectatorilor Ilinca Vandici.

Nadina

Controversata brunetă, care a ținut piept juraților în fiecare clipă, a primit critici din partea tuturor, dar a ajuns, cu toate acestea, în Marea finală a show-ului ”Bravo, ai stil!”. Are 25 de ani și este din Craiova. Este absolventă de sociologie și engleză și urmează un master în lingvistică la Universitatea Tubingen, Germania, iar ocupația ei actuală este aceea de antreprenor.

Corina

Corina, stil electric, dark, actual, are 29 de ani și vine din Tulcea. Este absolventă a Facultății de Drept, dar de profesie este artist, și așteaptă să pună mâna pe titlul de cea mai stilată femeie din România, afirmând cu fiecare ocazie că ea este marea câștigătoare.

Elena

Feminină și romantică, Elena are un stil elegant și glam, cu care a impresionat de multe ori jurații. În vârstă de 29 de ani, a terminat Universitatea București – Facultatea de Litere, iar acum este personal shopper.

Irina

Artista show-ului, cea care în gale a încântat mereu cu ținute plăcute, dar mai ales cu un fundal sonor care făcea publicul să se ridice de pe scaune, a terminat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Are un stil cool, smart casual, elegant și electric și așteaptă cu mari emoții să fie strigată în ultima seară a show-ului.