Lacrimi la Marea Neagră, noul serial turcesc de la Kanal D. Cum arată casa în care se filmează

Lacrimi la Marea Neagră, noul serial turcesc de la Kanal D. Cum arată casa în care se filmează
Cum arată casa în care se filmează Lacrimi la Marea Neagră

Serialul Lacrimi la Marea Neagră a debutat în forță la Kanal D și a ocupat locul doi și trei în topul audiențelor. Chiar dacă s-a situat sub Pro TV, filmul s-a clasat peste producția difuzată în același timp de postul de telviziune Antena 1. Casa în care s-a filmat serialul i-a fascinat deja pe cei care au urmărit primul episod.

Cum arată casa în care se filmează Lacrimi la Marea Neagră

Serialul turcesc a fost urmărit de peste 875.000 de telespectatori din întreaga țară. Pe primul loc în topul audiențelor s-a situat Pro TV (Sport și Meteo, Las Fierbinți și filmul Momentum: Urmărire disperată), cu 1,3 milioane de telespectatori, în medie, pe minut. Pe locul doi s-a clasat serialul Lacrimi la Marea Neagră, iar podiumul a fost completat de Antena 1, cu reality show-ul Insula Iubirii.

Lacrimi la Marea Neagră spune o poveste tulburătoare și scoate în evidență o problemă cu care se confruntă societatea în acest moment, violența domestică. Nefes este personajul principal, o tânără care luptă să își câștige libertatea. Ea este prinsă într-o relație plină de violență și încearcă să depășească traumele psihice.

Casa în care se filmează Lacrimi la Marea Neagră
Casa în care se filmează Lacrimi la Marea Neagră

Nefes devine simbolul a milioane de femei din lumea întreagă. Tânăra se transformă din victimă într-o femeie puternică, își schimbă viața radical și ajunge în cele din urmă să se bucure de dragoste adevărată.

„Nefes este întruchiparea femeii puternice, care își găsește resursele de a se transforma uluitor din victimă în învingătoare. Mi-a plăcut enorm sa intru în pielea acestei tinere extraordinare, să o înțeleg și să o aduc în fața telespectatorilor. Din povestea lui Nefes sunt atât de multe de învățat”, spune actrița Irem Helvacioglu, care o intepretează pe Nefes.

Acțiunea serialului se desfășoară în mare parte pe țărmul turcesc de la Marea Neagră. Cei care au urmărit primul episod al producției au rămas impresionați de casa în care a fost filmat serialul.