Ce se întâmplă în dosarul Margheritei de la Clejani. Decizia instanței

Ce se întâmplă în dosarul Margheritei de la Clejani. Decizia instanței
Noi detalii despre dosarul Margheritei de la Clejani. Decizia instanței

Scene de violență cu paparazzi, înjurături și agresiuni fizice, declarații înjositoare la adresa jurnaliștilor și speculații peste speculații. Astfel se pot descrie episodele din urmă cu zece luni, când Margherita de la Clejani era în mijlocul unui scandal după ce a provocat un accident în timp ce era sub influența drogurilor. Vinovat de haosul din viața fetei, dar și de existența substanțelor interzise în viața sa ar fi fost iubitul ei, au motivat părinții. Misterul este și astăzi departe de a fi elucidat. Anchetatorii au cerut o nouă expertiză medico-legală în cazul tinerei. În urma acesteia, anchetatorii urmează să formuleze acuzațiile.

Noi detalii în dosarul Margheritei de la Clejani

Margherita de la Chejani a intrat în atenția Poliției după ce în 23 mai 2020 a provocat un accident rutier, la ora 06:00, pe Bulevardul Gheorghe Șincai, din Sectorul 4, București. Dat fiind că aceasta se comporta ciudat, polițiștii rutieri veniți la fața locului au pus-o să sufle în DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. Artista a fost dusă la INML pentru recoltarea de probe biologice, iar specialiștii au stabilit că aceasta ar fi consumat un cocktail de substanțe interzise.

La momentul accidentului, ea ar fi avut în sânge cocaină, metadonă, opiu și marijuana. Procurorii care instrumentează dosarul au solicitat o nouă expertiză. Este vorba despre una psihiatrică, în funcție de rezultatul căreia anchetatorii urmează să formuleze acuzațiile.

Bătaie inexlicabilă la scurt timp după 

În septembrie 2020, ea a fost cercetată de polițiști după ce două femei au sunat la 112 să spună că vedeta le-a bătut. Întrebată de jurnaliști cum de a ajuns în această situație, Margherita a oferit explicații fără noimă.

Neoficial, martorii le-ar fi declarat oamenilor legii că fata părea că nu își controlează pe deplin gesturile. La câteva ore distanță de incident, vedeta a fost surprinsă în magazinul ei cu haine din Centrul Capitalei. După o oră în care i-a ținut pe jurnaliști la ușă, aceasta a fost de acord să vorbească, dar nu ca să se apere, ci să atace jurnaliștii cu replici dure.

„Prin apel 112, secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dinre o femeie și angajatele unei societăți comerciale”, a transmis Ciprian Romănescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI