EXCLUSIV Margherita de la Clejani, părăsită de iubitul ei. Artistul s-a însurat cu altă cântăreață, în plină pandemie

EXCLUSIV Margherita de la Clejani, părăsită de iubitul ei. Artistul s-a însurat cu altă cântăreață, în plină pandemie
EXCLUSIV Margherita de la Clejani, părăsită de iubitul ei. Artistul s-a însurat cu altă cântăreață, în plină pandemie

Putea să fie nuntă mare în familia Clejanilor, însă mirele a dat bir cu fugiții și a ales altă mireasă. Senzuala Margherita de la Clejani avea gânduri de măritiș cu solistul de muzică populară Valentin Sanfira. Pe acesta îl cunoscuse la filmările pentru emisiunea ”Cireașa de pe tort”, difuzată de Prima TV. Aflată la Valentin acasă unde gătea pentru competiție, Margherita a început să-i facă ochi dulci cântărețului. Viorica și Ioniță de la Clejani credeau că Valentin, mai serios și mai calculat din fire, le va putea cuminți năbădăioasă fiică, certată cu legea. Foștii lor colegi au făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Impact.ro despre această poveste.

Margherita de la Clejani, părăsită de iubitul ei

Povestea de dragoste părea că se înfiripă iar pe fir au intrat și părinții Margheritei, Viorica și Ioniță de la Clejani. Viorica i-a dat apă la moară Margheritei, mai ales că-l plăcea pe Valentin ca viitor ginere. Solista a început să-l preseze pe artist cu telefoanele. Îl invita acasă, spera să o placă pe fiica lor, năbădăioasă în amor.

”I-au propus să le fie ginere, să cânte cu ei ca să ia bani mulți, dar Sanfira era deja îndrăgostit de cea care i-a devenit nevastă anul acesta! De fapt, Sanfira nu mai știa cum să fugă de Marga, cu toți banii ei!”, ne-au declarat surse din anturajul cântărețului, în exclusivitate.

Valentin Sanfira s-a însurat cu solista Codruța Filip

Văzând că artistul nu are ochi pentru ea, Margherita de la Clejani s-a resemnat. Valentin Sanfira s-a și însurat anul acesta, pe 10 octombrie 2020, în plină pandemie, cu altă cântăreață, Codruța Filip, de care este îndrăgostit până peste cap. Actuala soție a lui Sanfira e masterandă la Drept şi angajată la ANAF.

Tânăra s-a aflat recent în centrul unui scandal. La doar 24 de ani, Codruța Elena Filip a fost angajată pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, însă Nelu Tătaru a negat ulterior că femeia ar avea contract de muncă.

Margherita a condus sub influența substanțelor interzise

Clejanii au tot încercat, în ultimul timp, să-și mărite fiica în vârstă de 28 de ani. Cei doi artiști din taraful Clejani doresc să-i găsească un soț care să o tempereze, căci în ultima vreme a luat-o pe căi greșite. Anul acesta, în luna mai, Margherita a fost implicată într-un accident rutier. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit-o pe într-o stare de agitație, provocată de consumul de droguri.

Solista a fost testată cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. Vinovat de ultimele ieșiri în decor ale Margheritei, surprinsă drogată la volan, ar fi se pare chiar fratele ei Fulgy, care a fost internat la dezintoxicare. Actualul iubit al Margăi este un cântăreț din trupa „Nordwului” (imagine cu cei doi, împreună, puteți vedea în galeria foto de mai sus).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI