Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ceapă cu miere. Efectele miraculoase apar imediat

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ceapă cu miere. Efectele miraculoase apar imediat
De ce sa amesteci ceapa cu miere

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a precizat, în cadrul rubricii Leacul Zilei a emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre beneficiile pe care le poate avea ceapa cu miere, în această perioadă de toamnă târzie.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ceapă cu miere

Astfel, potrivit acesteia, ceapa cu miere scade temperatura și combate tusea. De asememenea, ceapa cu mierea poate vindeca chiar și arsuri.

”Am primit foarte multe telefoane după reţeta cu miere şi scorţişoară. O vizibilă îmbunătăţire a circulaţiei periferice, o chestie foarte interesantă, o persoană mi-a spus că nu mai aude ţiuituri în urechi, o altă persoană mi-a zis că i s-a reglat de tractul digestiv, hiperaciditatea i-a dispărut.

De ce să folosești amestecul

Lucrurile s-au întâmplat după ce au început să ia reţeta cu miere şi scorţişoară. Avem la îndemână ceapa şi suntem în perioada în care vine şi gripa, avem şi coronavirusul, sunt şi viroze. Mai fac copiii câte un pic de temperatură, iar ca să reducem temperatura, tocăm ceapa mărunt, o stropim cu un pic de oţet, o punem în şosetuţă şi încălţăm copiii.

Scade temperatura foarte bine. Ceapă cu oţet, tocată mărunt. Sau pastă de ceapă trasă prin maşina de tocat, o amestecăm cu un pic de miere. Sau suc de ceapă, putem face la storcător. Sau chiar ceapa dată la blender, cu un pic de miere în ea, şi dată la copii cu linguriţa. În cantitate egală, miere şi ceapă. Se dă la copii pentru tuse şi chiar şi pentru noi, de ce nu? Utilizăm ceapa în foarte multe moduri în această perioadă.

Pasta de ceapă cu un pic de miere vindecă inclusiv arsuri. M-am ars la un deget când am vrut să ridic o oală de pe foc. Am băgat degetul într-un borcănel cu miere imediat şi m-a durat aproximativ cinci minute. Însă, s-a vindecat instantaneu.”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, postrivit sursei citate.

Beneficiile cepei

Ceapa este o sursă importantă de vitamina C, care ajută la combaterea formarii radicalilor liberi, ce sunt inclusi pe lista cauzelor apariției cancerului. Ceapa este un aliment nutritiv dens, iar asta înseamnă că este saracă în calorii, dar bogată în substanțe nutritive benefice, precum vitamine, minerale si antioxidanți. De asemenea, adaugarea de ceapă este o modalitate foarte bună de a oferi savoare mâncării, fără a avea calorii, grăsimi sau sodiu în plus. Ceapa poate fi preparată în mai multe moduri, fie prăjită, fiartă, facută pe gratar, caramelizată și folosită ca topping pentru sandvisuri, salate și sosuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI