23 sept. 2024 | 11:32

Ce se întâmplă în căsnicia Prințului Harry. Meghan Markle, tot mai absentă. Fiul regelui Charles va participa singur la evenimente

Monden
Ce se întâmplă în căsnicia Prințului Harry. Meghan Markle, tot mai absentă. Fiul regelui Charles va participa singur la evenimente
Prințul Harry și Meghan au înregistrat o scădere semnificativă a popularități

Dacă până nu demult, cuplul Harry și Meghan era văzut împreună la evenimente, de ceva vreme se pare că lucrurile s-au mai schimbat. Faptul că Meghan Markle este tot mai absentă, au început și întrebările despre ce se întâmplă în căsnicia Prințului Harry. Conform surselor apropiate, fiul regelui Charles va participa singur la evenimentele care se prefigurează în perioada următoare.

Mulți se întreabă ce se întâmplă în căsnicia Prințului Harry

Conform unor surse apropiate cuplului, Prințul Harry urmează să aibă mai multe apariții fără soția sa Meghan Markle, inclusiv o călătorie transatlantică solo. Dacă până acum cei doi, de obicei erau inseparabili, au petrecut ceva timp departe unul de celălalt, de la călătoria lui Harry cu băieții pentru a-și sărbători cea de-a 40-a aniversare luna aceasta.

Ce se întâmplă în căsnicia Prințului Harry. Meghan Markle, tot mai absentă. Fiul regelui Charles va participa singur la evenimente

Spre exemplu, spune presa britanică, la sfârșitul săptămânii, ducele de Sussex a apărut singur la un eveniment caritabil în California, după ce Meghan s-a retras în ultimul moment, anunțând că motivul era că s-a îmbolnăvit.

Conform acelorași publicații tabloid britanice, de azi începe o săptămână de evenimente de profil înalt în New York, iar la majoritatea Prințul Harry va participa singur. Această situație ridică multe semne de întrebare, multe voci întrebând ce se întâmplă în căsnicia Prințului Harry?

Fiul Regelui Charles va participa singur la evenimente

Harry trebuie să apară cu un grup de conservare african, o organizație caritabilă pentru tineri numită după mama sa Prințesa Diana și Halo Trust. Este vorba, de fapt, despre o organizație caritabilă pentru minele antipersonal care a fost aproape de inima regretatei Prințese Diana, în anii de activități caritabile.

Ce se întâmplă în căsnicia Prințului Harry. Meghan Markle, tot mai absentă. Fiul regelui Charles va participa singur la evenimente

Aceleași surse mai spun că lunea viitoare este programat să fie gazda premiilor WellChild din Londra. De fapt, este a doua oară în câteva săptămâni când Prințul Harry se întoarce singur în Anglia, după ce a participat la slujba în memoria unchiului său, Lordul Robert Fellowes.

„Este semnificativ faptul că el face atât de multe pe cont propriu acum. Trăiesc vieți mai separate și se pare că Harry încearcă să își contureze viitorul.

Bănuiesc că Harry s-a simțit foarte mult ca o piesă de schimb. Își dorește roluri mai împlinite, așa că s-ar putea să îl vedem mai des aici”, a declarat Phil Dampier, expert regal.

Meghan Markle, tot mai absentă la evenimentele publice. Semnale în căsnicia Prințului Harry?

Prințul Harry a urcat pe scena de pe terenul de polo al lui Kevin Costner vinerea trecută, în timp ce Meghan Markle a fost vizibil absentă din cauza bolii.

În ciuda participării solo la eveniment în acest an, așteptările sunt mari ca soția prințului să participe în perioada următoare la restul evenimentelor programate. Numai că, și asta s-a observat de ceva timp, Meghan Markle este tot mai absentă la evenimentele publice.

Un alt moment care a ridicat mari semne de întrebare cu privire la ce se întâmplă în căsnicia prințului Harry, a fost declarația publicată înainte de ziua sa de naștere. La acel moment Harry nu a menționat-o pe Meghan, în schimb s-a concentrat pe sărbătorirea copiilor săi, Archie, cinci ani, și Lilibet, trei ani.

Între timp, Palatul Buckingham a negat că a tăiat-o pe Meghan dintr-o fotografie în care i se ura „La mulți ani!”, de ziua lui Harry, venită din partea Prințului și Prințesei de Wales.

Prințul Harry și Meghan au înregistrat o scădere semnificativă a popularități

Conform presei, acest aspect a apărut odată cu mutarea în SUA, după cum reiese dintr-un sondaj recent. Scăderea statutului lor public a fost atribuită în parte comentariilor incendiare ale lui Harry cu privire la familia regală. Conform unora asta a adus și probleme în căsnicia Prințului Harry.

Cu toate acestea, Coram James, expert în relații publice, și-a împărtășit opiniile cu privire la acest subiect, declarând: „Ca să fim corecți față de familia Sussex, se pare că au învățat lecțiile din relațiile publice proaste și par să fi întors pagina”.

Ce se întâmplă în căsnicia Prințului Harry. Meghan Markle, tot mai absentă. Fiul regelui Charles va participa singur la evenimente

Același expert spune că atribuie o mare parte din căderea lor în dizgrația publicului „pur și simplu ca o reflectare a ceea ce se poate întâmpla cu relațiile publice proaste”.

Digisport.ro
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a aflat că FCSB ar putea fi depunctată
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Filmul numărul unu pe Netflix. Povestea sa a captivat milioane de abonați
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Nelson Mondialu sta pe un munte de aur. Incredibile din ce a făcut avere "șefu la bani"
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Un celebru lanț de fast-food intră pe piața din România
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Asia Express sezon 7. Anca Țurcașiu a ajuns pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro