16 sept. 2024 | 08:46

Meghan Markle, catalogată drept un „dictator pe tocuri” care a făcut mulți bărbați să plângă

Monden
Meghan Markle, catalogată drept un „dictator pe tocuri” care a făcut mulți bărbați să plângă
Meghan Markle

Meghan Markle continuă să fie în centrul unor controverse legate de stilul ei de conducere. Potrivit unui raport devastator, personalul ei suferă din cauza comportamentului său dictatorial, mulți bărbați ajungând chiar în lacrimi. Schimbările frecvente de angajați și ”accesele de furie” ale ducesei par să fie o constantă în echipa Sussex.

Meghan Markle, criticată de foștii angajați ai familiei Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle nu se bucură de o reputație favorabilă la Hollywood, în mare parte din cauza ritmului rapid în care schimbă personalul.

Potrivit publicației Hollywood Reporter, Ducesa de Sussex a fost descrisă de foști angajați drept un ”dictator pe tocuri înalte” care face ca munca în echipă să fie aproape imposibilă. Acuzațiile sugerează că aceasta are ”accese de furie zgomotoase” și nu acceptă sfaturi, ceea ce a dus la demisii repetate în rândul personalului.

Raportul mai notează că Meghan Markle are obiceiul de a trimite ”e-mailuri furioase de la 5 dimineața”, iar stilul ei autoritar i-a adus porecla de ”Ducesa Dificilă”. Membrii echipei au fost deseori ”îngroziți” de cerințele ei, iar mulți au afirmat că au fost subestimați și puși în situații de stres extrem.

Demisii pe bandă rulantă în echipa lui Meghan Markle și a Prințului Harry

În ultimii ani, familia Sussex a pierdut o serie de angajați cheie. Printre aceștia se numără Josh Kettler, șeful de cabinet al cuplului, care a părăsit funcția după doar trei luni, în august 2024. Decizia de a pleca ar fi fost ”mutuală”, însă a accentuat un trend îngrijorător pentru Harry și Meghan.

De-a lungul timpului, au avut loc multiple plecări din echipa lor, inclusiv Toya Holness, fostul lor secretar de presă global, Christine Weil Schirmer, șefa de PR, și Catherine St-Laurent, care a condus organizația lor caritabilă, Archewell.

În plus, Ben Browning, cel care a asigurat contractul pentru documentarul Netflix, și șeful de marketing, Fara Taylor, au ales să plece. Acest exod masiv ridică semne de întrebare cu privire la stilul de management al cuplului.

Citește și Motivul real pentru care Meghan Markle nu se va întoarce în Marea Britanie. Prințul Harry se teme pentru viața soției sale!

Prințul Harry, tot mai izolat

În timp ce Meghan Markle este criticată pentru comportamentul său față de personal, Prințul Harry pare să se confrunte cu propriile provocări.

Potrivit unor surse din anturajul lor, acesta se simte tot mai singur în Statele Unite. Deși încearcă să-și construiască o viață nouă departe de familia regală, Harry și-a pierdut mulți prieteni și se pare că îl consideră pe agentul său de securitate, David Langdown, cel mai bun prieten al său.

În ciuda eforturilor de a proiecta o imagine pozitivă, concentrată pe recunoștință și sprijin reciproc, stilul de conducere al lui Meghan Markle și problemele de personal continuă să fie un subiect de discuție la Hollywood. Criticile asupra comportamentului său pun presiune nu doar pe relațiile profesionale, ci și pe viața personală a cuplului.

Citește și Gestul de neiertat pe care Meghan Markle l-a făcut față de Regina Elisabeta a II-a. A provocat o criză mai mare decât moartea prințesei Diana, spune un expert regal!

Digisport.ro
"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună în Scoția, deși nu mai joacă nici la echipa de rezerve
Stirile PROTV
Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Țara în care salariul mediu este de peste 70.000 de euro caută angajați! Aproximativ 2.800 de locuri de muncă disponibile
EVZ.ro
Traian Băsescu, în spatele jocurilor de culise care ar putea arunca alegerile prezidențiale în aer!
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
BZI.ro
Raluca Bădulescu, poze indecente în mediul online. La 49 de ani, pozează pe OnlyFans!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
Kamala Harris a primit unul dintre cele mai bune sondaje ale sale din acest an. Surpriză în fieful lui Donald Trump
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii au fost pedepsiți. Comisia Europeană i-a dat lovitura finală Ungariei
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro