Ce se întâmplă, de fapt, între George Pian și Jador. Răsturnare de situație în scandalul dintre cei doi

Ce se întâmplă, de fapt, între George Pian și Jador. Răsturnare de situație în scandalul dintre cei doi
Ce se întâmplă, de fapt, între George Pian și Jador

Amenințările lui George Pian, vărul lui Emi Florin Mototolea, fostul lider al clanului Duduianu, nu se mai termină. Bărbatul are un plan secret de răzbunare. Conflictul ar fi izbucnit din cauza Youtube-ului.

George Pian și Jador, scandal din cauza trendingului de pe Youtube. Au ajuns la pace?

Conflictul dintre George Pian și Jador ar fi izbucnit în urmă cu câteva luni, când acesta a părut deranjat de faptul că solistul l-a întrecut în topurile muzicale de pe Youtube pe amicul său, Dani Mocanu.

„A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube (…). Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1.

Ce se întâmplă, de fapt, între George Pian și Jador. Răsturnare de situație în scandalul dintre cei doi
George Pian și Robert Ionescu. Foto: captură Youtube

Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă (…). Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului!

Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun? Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun“, i-a transmis George Pian lui Jador.

Surse din anturajul lui George Pian, citate de WOWbiz, susțin că bărbatul nu are de gând să se oprească la amenințări verbale: „Vor să-l cheme la o cântare, când se mai liniștesc lucrurile, și să-l umilească. Vor să-l pună să cânte în genunchi, să îl filmeze când falsează”.

Prietenul artistului filmează cu rivalul său

Date fiind împrejurările, fanii lui Jador au fost uimiți să vadă că Robert Ionescu, fost concurent Puterea Dragostei, dar și prieten apropiat al cântărețului, colaborează cu ”rivalul”. După ce Ionescu și Pian au filmat împreună și s-au implicat în ajutorarea lui Ștefan de la Craiova, amicul lui Jador le-a răspuns admiratorilor lui, care întrebau ce relație este între el și membrul clanului Duduianu.

„Mie (n.red George Pian) mi-a spus că acum sunt pe pace, că sunt ok și că s-au rezolvat lucrurile între ei. Sper să fie așa!”, a spus Robert Ionescu despre relația dintre George Pian și Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI