Cine i-a luat locul lui Emi Pian. El este noul lider al clanului Duduianu

Cine i-a luat locul lui Emi Pian. El este noul lider al clanului Duduianu
Cine i-a luat locul lui Emi Pian. El este noul lider al clanului Duduianu

Moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în urma unui joc de barbut, a lăsat în urmă multă suferință pentru membrii clanului, însă cineva pare pregătit să ducă tradiția mai departe și să ia frâiele puterii. Despre cine este vorba.

Cine i-a luat locul lui Emi Pian

Vestea că Emi Pian a murit a lăsat un gol adânc în inimile membrilor familiei, dar și în cadrul clanului pe care l-a condus. În prezent, cel care este pregătit să ducă mai departe pasiunile sale este George Pian, vărul lui Emi Pian.

George Pian, vărul lui Emi pian, duce tradiția mai departe
George Pian, vărul lui Emi pian, duce tradiția mai departe

George Pian, vloguri pe YouTube în care cere bani persoanelor publice

Deoarece Emi Pian era pasionat mai ales de transmisiunile în direct pe pagina sa de Facebook, pe care dorea să o crească pentru a avea cât mai mulți urmăritori, iată că cineva va duce această tradiție mai departe în mediul online. Iar acesta este chiar vărul său, pe nume George Pian, care încearcă să progreseze pe partea de social media. Astfel, el și-a deschis și un canal de YouTube unde face vloguri și povestește ce întâmplă în aceste momente în clan, după moartea lui Emi Pian.

Mai mult, chiar într-unul dintre video-urile sale pe canalul de YouTube, George Pian, vărul lui Emi Pian, a cerut bani mai multor persoane publice, printre care și Leo de la Strehaia, și manelistul Dani Mocanu.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit pe data de 3 august 2020. El a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei. Membrii clanului Duduianu le-au explicat atunci anchetatorilor că Richard Gabriel l-a înjunghiat pe interlop după o ceartă și că frații săi au sărit să-l ajute.

În urma tuturor declaraţiilor, procurorii au decis că atât presupusul ucigaş, cât şi fraţii lui Emi Pian să fie arestaţi preventiv pentru acuzațiile de omor calificat, respectiv tentativă de omor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI