Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță nefolosite din cauza pandemiei de covid-19, de fapt

Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță nefolosite din cauza pandemiei de covid-19, de fapt
Totul despre voucherele de vacanță. Ce anunț a fost făcut

A fost făcut un nou anunț cu privire la voucherele de vacanță nefolosite! Mulți români au preferat să nu meargă în vacanță din cauza pandemiei de coronavirus, așa că nu au folosit tichetele pentru concediu oferite de Stat. Totuși, mulți o să se bucure de ce s-a aflat acum!

Ce trebuie să știe românii care nu au folosit voucherele de vacanță

Pandemia a schimbat total viețile românilor. Mulți au preferat să nu mai plece în concediu pentru a se feri de virus, așa că numeroase vouchere de vacanță au rămas nefolosite.

Totuși, cei care au întâmpinat probleme din cauza bolii care a făcut ravagii în întreaga lume ar putea să se bucure, în continuare, de o vacanță pe baza tichetelor.

Ministrul Muncii a făcut un anunț cu privire la voucherele de vacanță nefolosite. Marius Budăi a transmis că a propus prelungirea valabilității respectivelor tichete pentru concediu până la finalul anului viitor, dar și acordarea lor pentru 2022.

„A fost deja discuția astăzi în Guvern. Noi, ministerele inițiatoare, IMM-ul și cu Ministerul Muncii am propus și prelungirea voucherelor de vacanță care mai sunt, și din cauza pandemiei nu au putut fi folosite, și acordarea de vouchere de vacanță pentru anul următor.

Valabilitatea celor care nu au putut fi folosite va fi prelungită până la sfârșitul anului următor.

Aceasta este propunerea, vedem ce iese din cadrul avizărilor interministeriale”, a transmis Marius Budăi la finalul şedinţei de Guvern care a avut loc vineri, potrivit Antena 3.

Unde nu ar putea să mai fie folosite voucherele de vacanță

În anul 2021, tichetele de vacanță erau suspendate de Guvernul Cîțu din cauza pandemiei de coronavirus. Voucherele ar putea să înceapă să fie din nou oferite românilor, spre deliciul tuturor care își doresc să meargă în vacanță în România și să economisească mai mulți bani.

De asemenea, pe lângă aspectul financiar, vouchere ajută și la promovarea turismului românesc. Valoarea tichetelor va fi de 1.450 de lei, dar ele nu vor mai putea să fie folosite în unele locații extrem de apreciate de către români. Zilele petrecute la mare și la soare ar putea să fie date uitării!

Tichetele folosite de mulți români vor avea o altă destinație și vor putea să fie folosite în stațiunile balneo-climatice și în agroturism. Mai cu seamă, prețurile pe litoral sunt destul de mari, iar cei care pot merge în stațiunile de la mare au venituri satisfăcătoare, astfel că nu au nevoie de acest mic ajutor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI