Ce se întâmplă cu primarul PNL care și-a bătut fiica și a filmat-o goală. Orice țară normală ar proceda așa

Ce se întâmplă cu primarul PNL care și-a bătut fiica și a filmat-o goală. Orice țară normală ar proceda așa
Ce se întâmplă acum cu primarul din Sângeorz-Băi

După ce în mass media a apărut video-uri de dreptul șocante, mai multe ONG-uri au depus plângere penală împotriva primarului din Sângeorz-Băi.

Ce se întâmplă cu primarul care și-a bătut fiica și a filmat-o goală

Filmulețul șocant în care primarul din Sângeorz-Bâi își pedepsește fiica dezbrăcată a strâns milioane de vizualizări în doar două zile. În imagini, primarul PNL al orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău și-a filmat fiica dezbrăcată, cu fața la perete, în genunchi, în timp ce (spune el) îi aplică o corecție, pentru că fata a fost ”nepoliticoasă și arogantă”.

El își umilește fiica, obligând-o să spună, printre hohote de plâns “Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Nu mai sunt fiţoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Edilul din Săngeorz-Băi susține că nu se simte deloc vinovat pentru faptele sale și consideră că este perfect normal. În urma difuzării imaginilor, poliția s-a autosesizat și a deschis o anchetă. Conducerea I.P.J. Bistriţa Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, potrivit Impact.ro.

Mai multe ONG-uri au  cerut ca Traian Ogâgău să fie decăzut din drepturile părintești

O înregistrare a primarului a apărut astăzi în spațiul public. El își terorizează copiii și soția într-un exces de furie greu de reprodus în cuvinte, în timp ce copii plâng. Acesta îi spune soției, printre multe alte înjurături: ”Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”.

Unul dintre copii îi spune celuilalt: ”Liniștește-te, nu mai plânge, că te bate și mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, și dacă mă lovește tare, nu plâng”. Cealaltă fetiță, foarte speriată întreabă: ”Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”.

Bărbat își strânge fiica în brațe
Primarul PNL care și-a bătut fiica

Ca urmare a acestor fapte, o serie de organizații care protejează mamele și copiii abuzați, i-au făcut plângere lui Traian Ogâgău, considerând că acesta este un părinte de-a dreptul denaturat.

”Să îți pui copilul să se dezbrace, să o pui în genunchi, să îi comanzi să spună că este cea mai obraznică din hotel, este de-a dreptul denaturat. Sperăm ca oamenii legii să se asigure că acel copil nu este supus și la alt gen de abuzuri. Nu poți face așa ceva unei fete care aproape a atins vârsta adolescenței, care se află într-o continuă dezvoltare din punct de vedere fizic. Acel copil este traumatizat pe veci. Iar după ce am auzit înregistrarea, este clar că și fosta soție este o victimă, care a fost bătută în repetate rânduri. Astfel de părinți trebuiesc decăzuți din drepturi. Este inadmisibil ce s-a întâmplat și ne vom lupta ca acest bărbat să nu scape nepedepsit”, au declarat reprezentanții ONG-urilor pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI