Ce scuză penibilă are primarul din Sângeorz-Băi, după ce și-a umilit fiica dezbrăcată: ”Să vă fie rușine”

Ce scuză penibilă are primarul din Sângeorz-Băi, după ce și-a umilit fiica dezbrăcată: ”Să vă fie rușine”
Scuza primarului din Sângeorz-Băi

Pe zi ce trece, violența în familie devine tot mai des întâlnită. Imagini cutremurătoare au ieșit la iveală cu primarul din Sângeorz-Băi, care își pedepsește fetița într-un mod greu de privit. Acesta a pus-o să stea dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului.

Și-a umilit fiica dezbrăcată. Ce scuză are primarul din Sângeorz-Băi

Edilul din Sângeorz-Băi a explicat printr-o postare pe contul personal de socializare motivul pentru care a decis să-și pedepsească fiica în așa fel.

”De două săptămâni circulă un video personal, făcut iarna trecută în concediu, în care fetița mea, Traiana, ieșită din duș și dezbrăcată în camera de hotel era certată de mine, de tatăl ei, nu de altcineva, pentru că a fost neascultătoare în acea perioadă. Cum ați intrat în posesia lui, nici nu mai contează.

Cum să îmi terfeliți imaginea familiei mele, cu ce v-a greșit ea? În viața personală a fiecăruia nu se poate băga nimeni. Eu nu spun nimănui cum să își educe copiii, însă nici nu cunosc vreun părinte care să nu-și fi certat vreodată copiii. Când îmi aduc aminte de mama care mă punea la colț pe coji de nucă…Să folosești filmulețe din viața personală, copii, este mult sub demnitatea umană. Să vă fie rușine” este o parte din mesajul primarului, potrivit antena3.ro.

Ce a trebuit să repete fata

Din filmarea publicată de sursa citată, se poate observa cum edilul îi impune fetei să stea dezbrăcată, în genunchi și cu fața la perete și să repete frazele următoare:

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”

Fiind contactat de reporterii Antena3, primarul a fost foarte revoltat de intervenție. Acesta a refuzat să dea orice informație, motivul său fiind faptul că este viața și familia lui și că ”nimeni nu poate să ne spună cum să ne creștem copii”.

Primar din Sângeorz-Băi
Și-a umilit fiica dezbrăcată

”Copiii sunt totul în viața mea”

După ce a fost contactat de reporteri, edilul a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, unde își exprimă dragostea pe care le-o poartă copiilor săi.

„La mulți ani îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm.

Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc.

Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!”, a fost mesajul primarului din Sângeorz-Băi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI