Ce se întâmplă cu prezentatorul de la Survivor, în Republica Dominicană. A făcut totul public

Ce se întâmplă cu prezentatorul de la Survivor, în Republica Dominicană

Mulți se întreabă ce se întâmplă cu prezentatorul de la Survivor, în Republica Dominicană, în plină criză sanitară mondială. Ei bine, Dan Cruceru încearcă să-și distreze pe cât de mult poate familia aflată în România, în izolare din cauza temutului virus.

Ce se întâmplă cu prezentatorul de la Survivor, în Republica Dominicană

Ei bine, familia lui Dan Cruceru se află în România și se confruntă și ea cu probleme aduse de starea de urgență. Adică trebuie să rămână în casă și nu ies afară decât pentru a face cumpărăturiși pentru a merge la farmacie, de unde să cumpere medicamente.

Dan Cruceru însă încearcă să-și mențină soția și copiii în acțiune, așa că le organizează jocuri prin intermediul platformelor de socializare, unde se pot vedea live.

Copiii săi fac trasee prin casă, iar acestea sunt comentate chiar de prezentatorul Survivor România, în ritmul faimoasei emisiuni de la Kanal D. Dan Cruceru a lansat din Republica Domincană o provocare fanilor Survivor România, care acum sunt obligați să stea în casă.

Super Provocare Survivor

??#survivorchallenge ??????????✨Hai să ne distrăm! Vă provocăm să fiți concurenți alături de copiii, părinții sau bunicii voștri, pe trasee inedite chiar în mijlocul casei!Imaginația nu are limite, așa că transformați casa într-un veritabil traseu Survivor!Sophia, bunica și bebele sunt dovada clară că nu contează vârsta, ci imaginația!Eu am primit imaginile, m-am distrat privindu-le și apoi m-am pus pe comentat, fix ca în emisiune!Ce a ieșit sper să vă amuze și pe voi! Iar, daca acceptați provocarea, ⚠dați-ne și nouă de veste prin hastag-ul #survivorchallenge! ————————•— Survivor Romanial ??sâmbătă-marți, ?, Kanal D Romania ??? ————————•— #supravietuire #determinare #ambitie #tvshow #faimosii #razboinicii #reality #realityshow #survivor #competitie #taticool #cool #lookcool #acunmedya #recompensa #regulinoi #republicadominicana #dancruceru #consiliu #imunitate #winnertakesitall #covid_19 #stamacasa #nedistram #totulvafibine #challenge

Publicată de Taticool pe Marţi, 31 martie 2020

Vedeta de televiziune a început provocarea chiar cu familia sa. Sophia și bunica ei sunt concurente într-un joc inedit, cu trasee prin casă. Iar cele două par să se distreze copios, chiar dacă mezinul familiei devine un obstacol neprevăzut în lupta lor pentru câștigarea premiului Survivor.

”Hai să ne distrăm! Vă provocăm să fiți concurenți alături de copiii, părinții sau bunicii voștri, pe trasee inedite chiar în mijlocul casei! Imaginația nu are limite, așa că transformați casa într-un veritabil traseu Survivor! Sophia, bunica și bebele sunt dovada clară că nu contează vârsta, ci imaginația! Eu am primit imaginile, m-am distrat privindu-le și apoi m-am pus pe comentat, fix ca în emisiune! Ce a ieșit sper să vă amuze și pe voi!”, a scris Dan Cruceru, care a publicat filmulețul pe pagina sa Taticool.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI