Dan Cruceru, prezentatorul Survivor, făcut praf de Dana Budeanu. „Stați că l-am găsit p-ăsta”

Dan Cruceru, aspru criticat de Dana Budeanu

Dan Cruceru a fost aspru criticat în rubrica Verdict. Dana Budeanu a fost șocată de-a dreptul de site-ul pe care-l deține, după ce a cerut mai multe informații despre prezentator de la colegii săi.

Dan Cruceru, aspru criticat de Dana Budeanu

Noul episod din rubrica Danei Budeanu din cadrul Verdicului face furori. Aceasta i-a luat la puricat pe prezentatorii de televiziune din România. După ce i-a ridicat în slăvi pe Ștefan Bănică, Virgil Ianțu și Răzvan și Dani l-a comentat pe Cruceru. Cunoscutul designer a discutat foarte puțin despre felul în care se îmbracă, dat fiind faptul că prezintă o emisiune unde se pretează ținutele comode și cât mai simple, mai apoi a aflat ce face în spatele camerelor de luat vederi. Dana Budeanu a fost surprinsă de faptul că moderatorul show-ului Survivor România are un site care se numește Tati Cool unde se pot găsi diverse obiecte pentru copii. Designer-ul l-a ironizat întrebând dacă pe site-ul său există cumva și sutiene pentru alăptat pentru tați.

„E în chiloți și este îmbrăcat la…ce emisiune e asta? Ce fac ei acolo? Dacă e la competiție sportivă e ok. Are un site pentru tătici? Mă arunc acum. De ce se numește tati cool? El așa se intitulează? Stați că l-am găsit pe ăsta. E groasă rău de tot, facem cu el rubrica. Vinde cumva și sutiene de alăptat pentru tați, în care pui laptele și alăptază tata? Mafioților, pentru că tot stați acasă…”
Dana Budeanu

Dan Cruceru, aspru criticat de Dana Budeanu
Dan Cruceru, aspru criticat de Dana Budeanu

„Vom face un canal TV”

„Cedând la insistențele echipei cu care lucrez, care este foarte mișto, vom face un canal TV, care va rupe online-ul ori 100 decât o face acum. Am continuat să fac verdictul până acest canal TV se lansează, pentru că nu voiam să-l mai fac ca să-mi mai cheltui cașcavalul meu, pentru că m-am plictisit pur și simpli și pentru că eu cred că am făcut destul verdict ca să ajungă la toată lumea, mai ales acum de când sunteți pe domiciliu”
Dana Budeanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI