Ce se întâmplă cu Nicola la 15 ani de la divorţul de Mihai Alexandru: „Există pe lume destui care nu m-au dezamăgit” EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Nicola la 15 ani de la divorţul de Mihai Alexandru: „Există pe lume destui care nu m-au dezamăgit” EXCLUSIV
Ce se întâmplă cu Nicola la 15 ani de la divorţul de Mihai Alexandru

Solista Nicoleta Alexandru sau Nicola, pe numele ei de scenă, este pregătită să revină în lumea muzicală. La 54 de ani, Nicola susține că a lăsat deoparte toate dezamăgirile în dragoste și că de acum înainte nu mai vrea să știe decât de lucrurile bune. În interviul exclusiv pentru Playtech Știri, ea ne-a vorbit și despre noile proiecte artistice pe care le pregătește pentru fani, în ultima lună a anului 2022.

”Sunt într-o perioadă frumoasă a vieții mele”

Solista Nicola ne-a declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri:

„E o perioadă aparte a vieții mele, ceea ce mi se întâmplă de câtva timp. În primul rând, am început să lucrez iar la noi piese. După cei doi ani de pandemie, cei în care artiștii au stat mai mult pe bară, ne-am întors la ce știm noi să facem cel mai bine. Pe scurt, am revenit la viață! De aceea pot spune că sunt într-o perioadă frumoasă a vieții mele, mai ales că voi prezenta foarte curând publicului o nouă piesă muzicală. Una diferită de genul cu care vă obișnuisem până acum, dar catchy, ca s-o numesc așa!”, declară ea pentru Playtech Știri.

Va lansa o nouă piesă, înainte de „Moș Nicolae”

Piesa va fi lansată la începutul săptămânii viitoare, pe rețele sociale, în ajunul sărbătoririi patronului Nicolei.

„Cu Moș Nicolae am avut mereu o relație specială. Nu e vorba doar despre faptul că este un patron pe cinste, dar m-am simțit mereu ocrotită, ba chiar răsfățată de el. Din partea lui am primit multe lucruri frumoase. Și a fost foarte generos, la fel de generos ca Moș Crăciun”, indică solista.

Ea spune că piesa se va numi „Cadouri în avans” și că i-a fost destul de greu să se oprească asupra unui titlu în sine, fiindcă a avut de ales între mai multe variante.

Fără noutăți, la capitolul viață personală

La capitolul viață personală, artista susține că nu există niciun fel de noutăți, la 15 ani de la divorțul de compozitorul Mihai Alexandru:

„Există pe lume destui bărbați care nu m-au dezamăgit. Și nu e vorba doar despre Moș Nicolae sau Moș Crăciun! Sau de cei doi băieți ai mei, care nici ei nu m-au dezamăgit vreodată! Ceea ce a fost, s-a dus! Au trecut anii, mai bine de 15! Nu are niciun sens să răscolim poveștile urâte și trecute!

Am decis să mă concentrez doar pe lucrurile frumoase, pe partea vieții care adună oamenii, nu-i separă!”, mai spune ea, lăsând să se înțeleagă că de ceva vreme nu mai pune pe primul loc viața personală, intimă, ci preferă latura profesională.

Este deja bunică, la 54 de ani

Nicola nu se gândește încă la reluarea în totalitate a vieții de artist, cu organizarea unor turnee naționale sau a unor spectacole în marile săli din țară, dar spune că timpul nu e încă pierdut:

”O iau pas cu pas. Mă bucur de viață. Spre exemplu, am cântat chiar de 1 Decembrie la Slatina. A fost o senzație aparte să cânt iar melodia ”Iarna sau Milioane”, iar din cer să cadă fulgi de zăpadă. M-am simțit iar copil. Iar de Crăciun și de Anul Nou am noi contracte de onorat. Sunt la noi în țară, în aer liber, dar sunt pe placul meu! În primul rând fiindcă îmi reîntâlnesc fanii, cei care mi-au lipsit atât de mult!”, ne-a mai spus cântăreața.

Nicola are trei copii, dintre care Andrei, 34 de ani, care trăiește în Anglia, este primul. Din mariajul Nicolei cu Mihai Alexandru, încheiat în 2007, au rezultat Maria Antonia și Jonathan Alexandru. Cel dintâi băiat a transformat-o pe Nicole în bunică, prin venirea pe lume a Rheei Maria, care are trei anișori.

Urmăriți Playtech.ro și pe