Ce se întâmplă cu mireasa părăsită la altar de soţ. Ce a observat soacra ei, de fapt. Ţi se rupe inima

Ce se întâmplă cu mireasa părăsită la altar de soţ. Ce a observat soacra ei, de fapt. Ţi se rupe inima
Reacțiile de pe rețelele de socializare! Ce a observat soacra ei, de fapt?

Ce se întâmplă cu mireasa părăsită la altar de soţ?  Unul din cele mai importante evenimente din viața unui om este căsătoria. Există oameni care visează la o nuntă de vis, ca-n povești, cu multă lume și multă distracție. Dar, ce te faci când unul din cei doi viitori soți dau bir cu fugiții, în cazul nostru mirele. Un astfel de caz a fost relatat în presa arabă tunisiană, iar efectele au fost dure, cel puțin pentru mireasă.

Mirele a fugit de la propria nuntă. Ce se întâmplă cu mireasa părăsită la altar de soţ?

Au fost puține cazurile de acest gen, și anume ca unul din miri să fugă de la propria nuntă. Dar, cu toate astea, au existat astfel de momente, care, să fin sinceri, sunt extrem de durerooase. Un astfel de caz a fost relatat, recent, de presa arabă din Tunisia. Conform acesteia, într-un incident ciudat, soțul miresei și-a abandonat mireasa la nunta lor din Tunisia, potrivit celor relatate recent de pionierii rețelelor de socializare.

Potrivit relatărilor de pe site-urile de socializare, mireasa, pe nume Lamia al-Labawi, a fost nevoită să oprească ceremonia de nuntă în conformitate cu dorința soacrei sale, care a descris-o pe mireasă ca fiind „nu foarte frumoasă”. Ulterior, au apărut pe rețelel de socializare postări cu  hashtagul #Lamia_Al-Labawi.

Reacțiile de pe rețelele de socializare

După marea simpatie pentru povestea ei în diverse țări arabe, mireasa tunisiană a apărut într-o transmisiune live, prin intermediul contului său de pe site-ul Instagram, în care le mulțumește tuturor celor care au contactat-o pentru sprijin în această situație jenantă.

Mii de utilizatori de pe rețelele de socializare au compătimit-o pe mireasă, despre care se știa că este orfană, prin intermediul paginii sale private de Facebook, unde a scris: „Dumnezeu să aibă milă de voi, tată și mamă, și, cu voia lui Dumnezeu, ne vom întâlni în curând.

Mirele și mama lui au primit multe critici și pentru situația în care s-a aflat Lamia într-o sală plină de invitați. În opinia soacrei, decizia era una bună. Cu toate astea, femeia părăsită spune că este rușinată de felul în care a fost lăsată de izbeliște.

Sursele au declarat, pentru Arab EuroNews, că mama mirelui nu o mai văzuse pe Lamia față în față până atunci și nu a asistat la ceremonia de logodnă decât prin intermediul unor fotografii, iar în momentul în care aceasta a intrat în sala de festivități, i-a ordonat fiului său să o părăsească în mijlocul nunții sub pretextul că este „urâtă”. Fiul i-a răspuns efectiv mamei sale imediat, în ciuda intervenției mai multor dintre cei prezenți care i-au cerut să rămână.