O nouă nuntă în showbizul românesc. S-au logodit în biserică după doar 3 luni de relație

O nouă nuntă în showbizul românesc. S-au logodit în biserică după doar 3 luni de relație
O noua nunta in showbizul romanesc. S-au logodit in biserica dupa doar 3 luni de relatie

Una dintre cele mai controversate jurnaliste din România și-a găsit fericirea în brațele bărbatului care o va aduce, din nou, în fața altarului. S-au logodit după numai 3 luni de relație, iar ceremonia a avut loc în biserică. Cine este vedeta care iubește din nou, după ce a divorțat, în repetate, rânduri de același bărbat.

Adriana Bahmuțeanu și George Stevens s-au logodit

Adriana Bahmuțeanu i-a mai dat iubirii încă o șansă și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul ei, George Steven. Cei doi sunt împreună de 3 luni de zile și deja și-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană și actualul ei partener de viață s-au cunoscut prin intermediul hipnoterapeutei Carmen Harra, una dintre bunele prietene ale Adrianei Bahmuțeanu.

Controversata jurnalistă și iubitul ei au simțit că se vor iubi pentru totdeauna, motiv pentru care au decis să ducă relația la următorul nivel.

După numai 3 luni de când au decis să fie un cuplu, în ziua de miercuri, 27 iulie, Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu George Steven în biserică, avându-i ca nași pe Anamaria şi Adrian Ghila.

Partenerul de viață al Adrianei Bahmuțeanu este un potent om de afaceri implicat în domeniul imobiliar, stabilit în Statele Unite ale Americii.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unei prietene comune, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani.

Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că ‘It is the right thing’, este un sentiment comun”, a declarat George Steven, conform celor de la Cancan.

„Este minunată fericirea pe care o trăim!”

Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii, iar acest sentiment se poate citi în ochii ei. Vedeta și-a oficializat relația cu iubitul ei, George Stevens, mulțumindu-le prietenilor săi virtuali pentru miile de mesaje emoționante pe care jurnalista le-a primit pe rețelele sociale.

„Vă mulțumesc pentru miile de mesaje frumoase, pentru susținere și încurajări! Este minunată fericirea pe care o trăim si pe care o construim în fiecare zi, în așa fel încât să dureze!
Le mulțumesc nașilor nostri Anamaria și Adrian Ghila, prietenilor care ne-au susținut și celor trei copiii ai nostri care au primit cu surpriza si încântare această veste!! Să dea Dumnezeu să creștem în iubire și armonie și să fim fericiți!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.