Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea la o lună de la despărțirea de Irina Tănase. Informații de ultimă oră (exclusiv)

Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea la o lună de la despărțirea de Irina Tănase. Informații de ultimă oră (exclusiv)
Ce se intamplaă cu Liviu Dragnea la o lună de la despartirea de Irina Tanase. Informații de ultima ora

A trecut o lună de zile de când Liviu Dragnea și Irina Tănase și-au spus adio, iar politicianul pare să-și fi revenit complet după despărțirea de fosta lui logodnică. Codrin Ștefănescu, mâna sa dreaptă, este de părere că fostul lider PSD se concentrează, momentan, pe cariera sa politică. Ce face acum Liviu Dragnea, după separarea de fosta lui parteneră de viață.

Liviu Dragnea a uitat-o definitiv pe Irina Tănase?

Codrin Ștefănescu este de părere că relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase este compromisă pentru totdeauna și între cei doi foști parteneri nu ar exista cale de împăcare.

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat susține că ex-liderul PSD și-ar fi revenit după separarea de femeia care urma să-i devină soție, spunând că totul este „un capitol închis”.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Mai mult de atât, Codrin Ștefănescu insistă asupra faptului că Liviu Dragnea nu discută cu nimeni din anturajul său despre problemele sale din viața privată, concentrându-se de săptămâni bune doar pe viitorul partidului politic, Alianța pentru Patrie, în care ambii vor activa.

„Suntem deciși să oferim acestui partid puterea de muncă și întreaga noastră experiență. Ca atare, pot să vă anunț că din 10 februarie, cel mai probabil, vom merge în tandem la sediul organizațiilor noastre județene. Până la 25 martie ne-am propus să avem organizații județene în toate zonele țării. În 19 județe ale țării și în trei sectoare ale Capitalei ele au fost deja constituite.”, a completat politicianul pentru sursa citată anterior.

Liviu Dragnea a fost cel care a făcut publică separarea de Irina Tănase

Pe 8 decembrie 2021, Liviu Dragnea a confirmat faptul că el și Irina Tănase nu mai formează un cuplu, după ce a bănuit că blondina nu i-ar fi fost loială, în timpul în care politicianul a stat la închisoare.

Odată cu oficializarea separării de fosta sa logodnică, fostul lider PSD a spus că nu își va discuta viața privată cu nimeni. Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase, după ce a bănuit-o de infidelitate.

„Eu nu îmi discut viață privată și nu îmi spăl rufele în public în modul asta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva. Nu îmi stă în caracter.” , a fost mesajul pe care Liviu Dragnea l-a postat pe rețelele sociale, acum o lună de zile.

Irina Tănase a încercat să-l facă pe fostul ei iubit să aibă încredere în ea, susținând că i-a fost tot timpul credincioasă. Din păcate, nu a reușit acest lucru, iar Liviu Dragnea a fost neînduplecat în decizia lui de a termina relația.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI