Cum a părăsit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase, de fapt. E ireal ce i-a putut face, după o relație de 8 ani

Cum a părăsit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase, de fapt. E ireal ce i-a putut face, după o relație de 8 ani
Cum a părăsit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase, de fapt

Cum a părăsit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase. După o relație de opt ani, se pare politicianul a pus punct definitiv, fără a mai privi înapoi nicio secundă. Financiar vorbind, tânăra nu pare a beneficia de prea multe după această despărțire, în afară de câteva proprietăți imobiliare și poate cu banii pe care reușise să îi strângă.

Cum a părăsit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase, de fapt

La finalul anului trecut, despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase fost un subiect intens mediatizat. Această despărțire a părut cu atât mai șocantă cu cu cât, după o relație de opt ani, ea s-a produs brusc, moment în care politicianul a decis că nu mai vrea să audă de cea care i-ar fi fost aproape la bine și la greu.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta.

Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.

„Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc”

Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc.

Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

Se pare că Irina Tănase mai așteaptă și acum ca Liviu Dragnea să revină în căminul conjugal!…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI