Ce se întâmplă cu Irina Fodor după ce a fost înlocuită de Gina Pistol la „Chefi la cuţite”. Anunţul făcut de Antena 1

Ce se întâmplă cu Irina Fodor după ce a fost înlocuită de Gina Pistol la „Chefi la cuţite”. Anunţul făcut de Antena 1
Marea surpriză, însă, este recentul comunicat emis de Antena 1!

Ce se întâmplă cu Irina Fodor după ce a fost înlocuită? Începutul noului sezon la „Chefi la Cuțite” i-a avut ca protagoniști, așa cum era de așteptat, pe cei trei Chefi. Pe lâng cei trei, Irina Fodor a fost cea care a dat statul sezonului 10 la Antena 1. Dar, începând din ediția difuzată în această seară, fanii au parte de o mare surpriză. Gina Pistol, gazda show-ului până de curând, revine pe micile ecrane, dar nu singură, ci alături de cea care i-a și ținut locul, Irina Fodor.

Gina Pistol revine la „Chefi la Cuțite”. Ce se întâmplă cu Irina Fodor după ce a fost înlocuită?

Una din vedetele permanente ale celebrului show de cooking a fost, încă de la primul sezon Gina Pistol. Chiar și în perioada în care a fost gravidă vedeta nu a renunțat la rolul ei de gazdă. Dar, a venit un moment extrem de delicat, cel al anunțului că Gina Pistol era infectată cu COVID.

Ca măsură de urgență, de altfel vedeta fusese văzută și la ultimul sezon „Asia Express”, producătorii au decis să o aducă pe Irina Fodor în locul Ginei. Lucrurile au mers extrem de bine între cei trei Chefi și soția lui Răzvan Fodor. Lucru de altfel confirmat chiar de Irina:

„Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine.

Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală.

Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important. Să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit”, a spus Irina Fodor înainte de premiera sezonului 10 „Chefi la cuțite”.

De altfel, producătorii Antena 1 nu au renunțat la serviciile Irinei Fodor. Vedeta va fi gazda întregului sezon de „America Express”, care va debuta în curând pe micile ecrane.

„Este prima dată când show-ul are două prezentatoare”

Marea surpriză, însă, este recentul comunicat emis de Antena 1. Comunicatul precizează că „Chefi la Cuțite” va ava nu una, ci două prezentatoare. Cum ați bănuit, este vorba de Gina Pistol, care revine pe platou show-ului, și Irina Fodor:

„Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, o formulă care face cu atât mai special sezonul 10 Chefi la cuţiţe.

Irina Fodor prezintă primele ediţii Chefi la cuţiţe, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19, a transmis Antena 1 într-un comunicat.

Momentul inedit va avea loc chiar în această seară, de la ora 20:30. Așa că fanii vor avea parte, pe lângă mâncărurile delicioase și concurenții inediți, și de prezența Ginei Pistol și a Irinei Fodor. Cât despre echipa din spatele celebrei emisiuni, Gina Pistol declară:

„Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată. Și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine.

La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului. Iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes.

Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel. Și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a spus Gina Pistol.

Azi, 26 septembrie, așadar, de la 20:30, Gina Pistol și Irina Fodor vor fi la cârma unei noi ediții de „Chefi la Cuțite”.

Urmăriți Playtech.ro și pe