Motivul pentru care Ana Morodan nu ar mai merge în viața ei la Asia Express: „Nici cu un million de euro nu mi-aș mai dori” VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care Ana Morodan nu ar mai merge în viața ei la Asia Express: „Nici cu un million de euro nu mi-aș mai dori” VIDEO EXCLUSIV
De ce nu ai mai participa Ana Morodan niciodata la Asia Express

Ana Morodan a reușit să își construiască o bază uluitoare de fani în mediul online. Contesa digitală are o personalitate spumoasă, este extrem de sinceră și atinge subiecte importante pentru multe persoane. De această dată, într-un interviu, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro, ea ne-a dezvăluit ce părere are despre criticile pe care le primesc femeile care folosesc aplicații pentru a-și edita fața sau corpul. Mai mult, superba vedetă a explicat că nu ar mai merge niciodată la Asia Express.

Ana Morodan nu ar mai participa la Asia Express

Ana Morodan a fost, alături de Zarug, pe covorul roșu de la Romanian Music Awards 2022 pentru a primi vedetele care au ajuns la Râmnicu Vâlcea. Chiar dacă a fost foarte frig, contesa digitală s-a afișat într-o ținută superbă, demnă de un astfel de eveniment:

„Ba da (n.r. tremură). Dar nu îmi pare rău pentru că am o capă care îmi place foarte mult. Am descoperit-o la un designer din Arad, iar eu sunt din Arad, la Timișoara Fashion Week.

Mi-a plăcut foarte mult și mă bucur să o port. Oricum, doar nu voiai să vin aici, să primesc lumea pe covorul roșu în trening. Deși eram în stare.”

VIDEO: DANIEL BĂLAN

Cum se întreține

De asemenea, cu o personalitate extrem de spumoasă, Ana Morodan ne-a vorbit deschis despre faptul că a luat câteva kilograme în plus.

Atunci când a venit vorba despre cum se întreține, ea ne-a dezvăluit că se folosește de photoshop și contouring:

„Photoshop și contouring foarte mult. Serios. Am avut 48 de kilograme, acum am 60, sunt un pic grăsuță. Dacă mă filmezi din lateral, se vede. Dar, din față, dacă ne întoarcem și strângem burta grav și vertiginos, suntem relativ prezentabile.”

De ce nu ar mai participa la Asia Express

Mai mult, Ana Morodan a punctat că nu ar mai merge la Asia Express și nu se mai vede participând la vreo emisiune plină de aventuri. Mai exact, vedeta își găsește propria porție de distracție în momentul în care merge prin magazinele de haine:

„Nici plătită, iubita mea! Nu! Nu că nici plătită, nici cu un million de euro nu mi-aș mai dori (n.r. să meargă la Asia Express). Nu. Nu m-aș mai duce. Da, a fost foarte greu.

Draga mea, aventurile mele, în general, sunt la magazine. Știi ce aventuri trăiesc la magazine, de nu pot să îți descriu. Nu, în afară de emisiunea mea, nu voi mai poposi la o emisiune de aventură, numai dacă se face prin mall-uri. În rest, nu.”

Femeile, criticate pentru faptul că folosesc aplicații de editat. Ce părere are Ana Morodan

Contesa digitală este extrem de sinceră și nu s-a ferit niciodată să spună că se folosește de aplicații de editat.

În momentul în care a venit vorba de faptul că femeile sunt criticate dacă își schimbă corpul sau fața, vedeta a explicat:

„Știi ce cred? Cred că indiferent ce am face, ce ai face și oricine ce ar face, în momentul în care alegi să te expui public, vei fi criticat pentru ceva, orice. Și atunci, eu cred că ar fi mai înțelept să trăim cum vrei noi și cum ne place decât să ne punem să facem critici și alte alea.”

Credit video: Daniel Bălan.