Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt. Fiica lui, Betty, vine cu vești proaspete EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt. Fiica lui, Betty, vine cu vești proaspete EXCLUSIV
Betty Salam spune adevarul despre starea tatalui sau Florin Salam

Florin Salam a revenit de ceva vreme la ce știe el cel mai bine să facă. Fiica sa cea mare, Betty, spune că tatăl ei se pregătește să cânte și de Crăciun, și de Revelion, semn că o nouă perioadă dificilă din viața lor a fost depășită. Aceasta ne-a mai mărturisit că artistul a avut nevoie de o perioadă de odihnă, iar în prezent are iar drag de muzică.

Fiica lui Florin Salam, ultimele vești despre tatăl său . „E foarte bine acum. A revenit în studiouri. A avut nevoie de o pauză mai lungă”

Betty Salam, fiica cea mare a îndrăgitului solist de manele Florin Salam,  spune că tatăl său a depășit cu bine perioada mai dificilă de la începutul acestei toamne. Atunci când s-a confruntat cu o anumită situație mai critică.

La doar 21 de ani, Betty Salam s-a dovedit a fi, la rândul ei, nu doar o apreciată artistă din rândul tinerei generații, dar și una extrem de sinceră. Dacă în urmă cu câțiva ani, ea a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația inițială dintre tatăl și actualul ei soț, Cătălin Vișănescu, de data asta, Betty Salam a vorbit deschis despre tatăl și fiul ei.

Îl consideră cel mai grozav tată din lume

Fata lui Florin Salam a recunoscut cândva că la începutul relației cu tatăl băiețelului ei, Florin Salam nu prea ar fi fost încântat de alegerea ei. Dar lucrurile au evoluat și cu ajutorul timpului cei doi bărbați au ajuns să se cunoască și să se împace mult mai bine.

În prezent, nimic nu pare să amenințe fericirea familiei, iar povestea consumată în urmă cu trei luni pare să nu fi lăsat sechele.

„Tata e foarte bine acum! Spuneți asta tuturor, am cel mai grozav tată din lume și sunt bucuroasă să vă spun că a trecut peste lucruile mai sensibile”, a declarat Betty Salam pentru playtech.ro.

A resimțit nevoia de odihnă

Ea spune că în niciun moment tatăl său nu a fost internat, dar a evitat să ofere prea multe amănunte totuși.

Tata muncește de foarte mult timp, aproape non-stop. Așa că pur și simplu a avut nevoie de o pauză ceva mai lungă. Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui.

Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni? Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme!”, a adăugat ea.

Cum decurge întâlnirea lui Florin Salam cu nepotul său

Betty Salam mai spune că părintele său s-a întors de mult la stilul de viață ce l-a impus atenției tuturor:

„Tata a revenit în studiouri, a înregistrat piese noi, are iar drag de muzică. Și ceea ce se va întâmpla sigur e că tata va cânta de sărbători, cred că și de Crăciun, și de Revelion. Nu știu exact unde, dar cântă sigur!”.

Cu mult amuzament, ea ne-a povestit și cum decurg întâlnirile dintre tatăl și fiul ei, Matthias Ștefan, de doar trei ani.

„E o bucurie când se întâlnesc, de nedescris. Deseori mi se pare că și cântă împreună. Ba chiar aș putea jura că Matthias e  cel care dă tonul, că încearcă să-l învețe pe tata să cânte. Moș Nicolae a trecut deja pe la micuț, se pregătește celălalt și deja am stabilit cu el, dar și cu tata, să nu-i aducă niciun telefon.

Vreau să-l țin departe cât de mult timp de tehnologia modernă. Să se bucure mai întâi de o copilărie cu mașinuțe și multe jucării, așa cum a fost și în cazul meu!”, a încheiat Betty Salam seria confesiunilor personale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI