Ce se întâmplă cu emisiunea lui Zanni, la doar 3 zile de la debutul Survivor România 2022

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Zanni, la doar 3 zile de la debutul Survivor România 2022
Ce trebuie să știe fanii despre emisiunea lui Zanni

Survivor România 2022 a venit cu foarte multe surprize, așa că telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură tot ce s-a întâmplat în Republica Dominicană. De asemenea, fanii au beneficiat și de emisiunea moderată de Zanni, în care se vorbește de tot ce se întâmplă cu Războinicii și Faimoșii.

Ce s-a aflat despre emisiunea lui Zanni

Fanii s-au bucurat enorm în momentul în care au aflat că Zanni o să modereze o emisiune în care o să discute despre provocările întâlnite de concurenții de la Survivor România 2022. Show-ul extrem de dur a fost preluat de Pro TV, iar câștigătorul ultimului sezon a primit o ofertă senzațională.

Inițial, emisiunea moderată de cântăreț, numită „Survivor: ExtraShow”, a fost difuzată doar online, pe Voyo.ro. Iată că au loc câteva schimbări uluitoare începând cu această săptămână! Show-ul o să poată să fie vizionat și pe Pro 2, astfel că telespectatorii o să se bucure enorm când o să audă veștile.

Prima ediție a emisiunii „Survivor: ExtraShow” a fost difuzată online pe data de 16 ianuarie, după ce telespectatorii au putut să urmărească primele provocări de care au avut parte Războinicii și Faimoșii în Republica Dominicană. Ulterior, show-ul a fost postat și pe Youtube.

Unde o să fie văzut Zanni de acum încolo. Ce trebuie să știe fanii săi

Începând de vineri, 21 ianuarie, emisiunea lui Zanni o să apară la Pro 2 în fiecare seară de vineri, sâmbătă și duminică, de la miezul nopții. De asemenea, fanii vor putea urmări pe același post și reluările Survivor România 2022, care o să fie difuzate vinerea, sâmbăta și duminica, de la ora 13:00.

„Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitaţi care vor diseca cele mai tari faze… extra informaţii din culise…

Mă găsiţi aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătuşăm împreună aventura!”, spunea Zanni despre emisiunea lui înainte de prima ediție, potrivit survivor.protv.ro.

Informații despre Survivor România. Ce concurenți fac parte din echipe

Se pare că șefii PRO TV și-ar dori ca emisiunea moderată de câștigătorul fostului sezon Survivor România să aducă rezultate mai bune, ținând cont că audiența de pe micile ecrane este diversă. În acest fel, mai mulți oameni o să poată să îl urmărească pe Zanni în timp ce vorbește despre aventurile din Republica Dominicană.

Printre cei care au acceptat provocarea și au intrat în echipa Faimoșilor se numără CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cu toate acestea, Xonia a fost prima concurentă eliminată din competiție de la Faimoși. Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli și Ramona Crăciunescu se luptă pentru Războinici.

Totuși, Liviu Mihalca de la Războinici a fost descalificat în ediția de luni, 18 ianuarie. El a mărturisit că nu poate continua aventura din Republica Dominicană și s-a hotărât să se întoarcă acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI