02 iul. 2021 | 14:21

Ce se întâmplă cu Cristina Cioran pe ultima sută de metri cu sarcina: ”Doamna doctor mă sună zilnic”

Monden
Ce se întâmplă cu Cristina Cioran pe ultima sută de metri cu sarcina: ”Doamna doctor mă sună zilnic”
Cristina Cioran, dezvăluiri despre sarcină. Ce se întâmplă cu vedeta

Cristina Cioran se pregătește să aibă parte de cea mai importantă întâlnire din viața ei! Vedeta va aduce pe lume o micuță fetiță în luna septembrie, așa că medicul ce are grijă de aceasta nu uită să o verifice în fiecare zi pentru a se asigura că mama și copilul sunt bine.

Cristina Cioran trece prin clipe grele: ‘Mă frământă’

Vedeta a decis să nască prin cezariană, dar se teme de tot ce va urma în perioada următoare. Aceasta s-a asigurat că își face toate poftele pentru ca fetița ei, ce va primi numele de Ema, o să fie bine. Cristina Cioran a dezvăluit că sarcina evoluează perfect, iar după ce va aduce bebelușul pe lume, se va asigura că o să revină la silueta sa.

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile.

Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare.”, a mărturisit Cristina Cioran într-o emisiunea TV.

Cristina Cioran abia așteaptă să devină mămică. De ce nu a apelat la tratamente

Chiar dacă se află la o vârstă înaintată și se confruntă cu temeri privind sarcina, Cristina Cioran a dezvăluit că nu a apelat la niciun tratament pentru a rămâne însărcinată. Vedeta și iubitul ei abia așteaptă să devină părinți, așa că toate lucrurile bune ce li se întâmplă au venit de la sine. Blondina nu a forțat lucrurile, așa că destinul a adus-o față în față cu o etapă superbă din viața ei.

„Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie.

De ce abia acum? Aşa a fost să fie. Eu în nicio relaţie nu am forţat lucrurile, chiar dacă eu îmi doream altceva decât partenerul meu. Am vrut ca totul să vină de la sine. Şi când a fost scris, atunci s-a întâmplat, pentru că eu nu cred în întâmplări, ci în destin.”, a spus Cristina Cioran într-un interviu pentru Click!.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro