23 iun. 2021 | 23:28

Ce i-au descoperit medicii graviduței Cristina Cioran. Cum este obligată să nască, de fapt

Monden
Ce i-au descoperit medicii graviduței Cristina Cioran. Cum este obligată să nască, de fapt
Ce i-au descoperit medicii graviduței Cristina Cioran. Cum este obligată să nască, de fapt

Cristina Cioran trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Deși are 44 de ani, ea va aduce în curând pe lume primul ei copil.

Cristina Cioran urmează să devină mămică și e mai fericită ca niciodată

Vedeta împărtășește cu fanii fiecare moment frumos și își expune cu mândrie burtica de gravidă pe internet. Cristina Cioran a vorbit într-un interviu despre cum pandemia i-a schimbat complet viața și despre cum e să fii gravidă la 44 de ani.

„De când eram mică mi-am dorit copii şi am gravitat în jurul acestei dorinţe, fiind convinsă că atunci când trebuie să se întâmple, se va întâmpla. Şi aşa a fost. Vestea a fost una dintre cele mai fericite pentru toată lumea, atât pentru noi doi, cât şi pentru mama şi sora mea! Aşa momente minunate şi aşa bucurie… parcă niciodată nu am avut atâta bucurie toate trei!”, a spus vedeta pentru Click pentru Femei.

Cât despre sarcină și vestea că va aduce pe lume un copil la 44 de ani, vedeta spune că nu a apelat la niciun tratament. A vrut ca lucrurile să vină de la sine, așa că nu a forțat niciun pas important în relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Ce i-au descoperit medicii

„Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie.

De ce abia acum? Aşa a fost să fie. Eu în nicio relaţie nu am forţat lucrurile, chiar dacă eu îmi doream altceva decât partenerul meu. Am vrut ca totul să vină de la sine. Şi când a fost scris, atunci s-a întâmplat, pentru că eu nu cred în întâmplări, ci în destin”, a continuat ea.

Pentru că a trecut de 40 de ani, riscurile unei sarcini sunt mai mari decât în alte cazuri. Cristina Cioran spune că nu este speriată de faptul că va naște, ci a avut o teamă cu privire la parcursul sarcinii. Acum ea are un fibrom uterin, care, din fericire, nu îi afectează bebelușul.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani.  Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina. Am indicaţie de cezariană şi voi naşte la un spital privat”, a spus ea.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro