Ce i-au descoperit medicii graviduței Cristina Cioran. Cum este obligată să nască, de fapt

Ce i-au descoperit medicii graviduței Cristina Cioran. Cum este obligată să nască, de fapt
Ce i-au descoperit medicii graviduței Cristina Cioran. Cum este obligată să nască, de fapt

Cristina Cioran trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Deși are 44 de ani, ea va aduce în curând pe lume primul ei copil.

Cristina Cioran urmează să devină mămică și e mai fericită ca niciodată

Vedeta împărtășește cu fanii fiecare moment frumos și își expune cu mândrie burtica de gravidă pe internet. Cristina Cioran a vorbit într-un interviu despre cum pandemia i-a schimbat complet viața și despre cum e să fii gravidă la 44 de ani.

„De când eram mică mi-am dorit copii şi am gravitat în jurul acestei dorinţe, fiind convinsă că atunci când trebuie să se întâmple, se va întâmpla. Şi aşa a fost. Vestea a fost una dintre cele mai fericite pentru toată lumea, atât pentru noi doi, cât şi pentru mama şi sora mea! Aşa momente minunate şi aşa bucurie… parcă niciodată nu am avut atâta bucurie toate trei!”, a spus vedeta pentru Click pentru Femei.

Cât despre sarcină și vestea că va aduce pe lume un copil la 44 de ani, vedeta spune că nu a apelat la niciun tratament. A vrut ca lucrurile să vină de la sine, așa că nu a forțat niciun pas important în relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Ce i-au descoperit medicii

„Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie.

De ce abia acum? Aşa a fost să fie. Eu în nicio relaţie nu am forţat lucrurile, chiar dacă eu îmi doream altceva decât partenerul meu. Am vrut ca totul să vină de la sine. Şi când a fost scris, atunci s-a întâmplat, pentru că eu nu cred în întâmplări, ci în destin”, a continuat ea.

Pentru că a trecut de 40 de ani, riscurile unei sarcini sunt mai mari decât în alte cazuri. Cristina Cioran spune că nu este speriată de faptul că va naște, ci a avut o teamă cu privire la parcursul sarcinii. Acum ea are un fibrom uterin, care, din fericire, nu îi afectează bebelușul.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani.  Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina. Am indicaţie de cezariană şi voi naşte la un spital privat”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI