Ce se întâmplă cu concertele lui Ștefan Bănică Jr. de la Sala Palatului. Am aflat planul artistului EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu concertele lui Ștefan Bănică Jr. de la Sala Palatului. Am aflat planul artistului EXCLUSIV
Ștefan Bănică Jr. încă nu a închiriat Sala Palatului pentru Crăciunul lui 2021

Ștefan Bănică Jr. și-a obișnuit fanii să scoată la vânzare biletele pentru concertele de Crăciun încă din luna iunie. Însă anul acesta, niciun afiș nu anunță tradiționalul eveniment. Reporterii Impact.ro au aflat că artistul nu se grăbește să închirieze Sala Palatului, de teama restricțiilor care l-ar împiedica să vândă toate biletele. În aceste condiții, n-ar putea acoperi cheltuielile de producție. ”Mai este timp deși fanii tot întreabă de bilete. Ștefan încă nu a semnat un contract pentru aceste spectacole!”, ne-au spus surse din Sala Palatului.

Ce se întâmplă cu concertele lui Ștefan Bănică Jr. de la Sala Palatului

  • ”Ștefan nu a scos bilete la vânzare și nici afișe nu a mai pus prin oraș”.

Ștefan Bănică Jr. duce dorul tradiționalelor concerte de Crăciun, cu atât mai mult cu cât nici anul trecut nu au mai avut lo la Sala Palatului, din cauza pandemiei de Covid-19. Dacă în alți ani artistul anunța show-ul încă din luna iunie, când Bucureștiul era deja împânzit de afișe, iată că vara aceasta nici urmă de material publicitar:

”Când va fi ceva cât de cât clar, Ștefan va anunța spectacolele, vedem cum evoluează situația. E în așteptare, momentan se concentrează pe emisiunea X Factor de la Antena 1, unde este jurat. Nu vrea să se hazardeze cu spectacolele de Crăciun”, ne-au spus apropiații lui, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Iar surse din Sala Palatului ne-au declarat:

”Noi deschidem casa de bilete după 15 iulie, au fost confirmate câteva concerte ale unor artiști precum Fuego, sunt anunțate pe site-ul nostru. La Ștefan Bănică Jr încă nu s-a planificat, nu este o dată sigură stabilită. Ne trebuie timp, vom vedea, fanii lui trebuie să mai aibă răbdare, toți ne întreabă ce se întâmplă cu spectacolele lui de Crăciun”, ne-au mărturisit sursele, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce spune Ștefan Bănică Jr: ” Încă așteptăm decizii clare”

Ștefan Bănică Jr., care a cântat împreună cu Radu, fiul său, este bombardat cu întrebări legate de show-ul de Crăciun, de la Sala Palatului, și pe conturile sociale.

”Încă așteptăm decizii clare, dar sper să îl ținem!”, le-a oferit el speranță admiratorilor. Și are tot interesul să ridice cortina, spectacolele fiind o sursă frumoasă de venit, de zeci de mii de euro, pentru el și membrii echipei de producție.

  • Anul trecut a realizat, la Antena 1, un program cu cele mai frumoase momente din show-ul de la Sala Palatului

Anul trecut, în lipsa acestui spectacol, Ștefan Bănică Jr. le-a pregătit fanilor o mică surpriză, realizând de Crăciun un program de divertisment. În el a inclus cele mai emoționante momente muzicale din ultimul său spectacol desfășurat la Sala Palatului:

”Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb și mă bucur să apar alături de oameni dragi pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan.

Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu. Sper că v-am făcut curioși și vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiți sănătoși, să aveți sărbători fericite și să ne revedem într-un an nou mai bun!”, spunea Ștefan Bănică Jr., înainte de difuzarea producției tv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI