Ștefan Bănică, extrem de emoționat. Când a urcat pentru prima oară pe scenă: ‘Tata nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine’

Ștefan Bănică, extrem de emoționat. Când a urcat pentru prima oară pe scenă: ‘Tata nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine’
Când a urcat Ștefan Bănică, de fapt, prima oară pe scenă

Ștefan Bănică are o carieră frumoasă de foarte mulți ani și este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Pe lângă faptul că de fiecare dată când urcă pe scenă își bucură publicul și și-a îndreptat atenția și spre televiziune, puțin fani știu când a cunoscut, de fapt, succesul pentru prima oară.

Ștefan Bănică, dezvăluiri emoționante. Ce le-a transmis tuturor despre cariera sa

Ștefan Bănică Junior face parte din jurații show-ului Next Star de la Antena 1. Alături de el vor sta Loredana și Dorian Popa ce abia așteaptă să îi cunoască micuții concurenți talentați și extrem de curajoși. Copiii își vor înfrânge temerile și vor urca pe scenă pentru a demonstra că au fost înzestrați cu talente nebănuite.

Telespectatorii îi vor putea vedea pe jurați în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1. Dan Negru va avea grijă ca atmosfera să fie una perfectă, iar ajutorul său de data aceasta este Șerban Coboț ce se va asigura că îi liniștește pe concurenți, dar și pe părinții lor, în culise. Momentele emoționante vor exista din plin, iar admiratorii cântăreților vor putea să afle mai multe detalii despre aceștia.

Ștefan Bănică a urcat pe scenă pentru prima oară la 5 ani: ‘Să nu mi-o iau în cap’

Într-un moment de sinceritate, Ștefan Bănică a povestit într-o nouă ediție Next Star când a urcat pentru prima oară pe scenă. Se pare că artistul avea doar 5 ani în momentul în care tatăl său a decis să îl facă cunoscut publicului. De asemenea, starul a explicat și cum încerca să îl facă părintele lui să muncească mai mult. În timp ce unii micuți primesc foarte multe laude, acesta era privat de cuvintele bune pentru a ajunge cât mai sus.

„Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese ”O scrisoare pierdută”, pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo și nu înțelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea. La final, stăteam în primul rând și tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuția, nici nu știam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap.”, a transmis Ștefan Bănică, emoționat de momentul unui mic concurent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI