Ce mașină de fițe are fiul lui Ștefan Bănică jr. Radu este un băiat răsfățat

Ce mașină de fițe are fiul lui Ștefan Bănică jr. Radu este un băiat răsfățat
Radu Ștefan Bănică, revelația de la „Te Cunosc de Undeva”

Pentru fanii show-ului „Te Cunosc de Undeva”  marea surpriză a acestui sezon a fost Radu Ștefan Bănică. Prin prestațiile sale a dovedit că este un tânăr actor, plin de talent. La cei 19 ani ai săi Radu Ștefan, este clar, îi calcă pe urme tatălui, mult mai celebru. Fiul celebrului Ștefan Bănic jr., se pare că o duce bine în aceste zile. Recent a fost surprins în București la volanul unui bolid de câteva zeci de mii de euro.

Revelația de la „Te Cunosc de Undeva”

Sezonul de anul acesta a readus figuri cunoscute, dar și unele noi. Printre acestea, de altfel revelația sezonului, a fost fiul celebrului Ștefan Bănic jr. La 19 ani, Radu Ștefan a demonstrat că are toate ingredientele necesare pentru un viitor actor.

Prestațiile sale, punctate de multe ori cu note mari, i-a surprins pe toți cei aflați pe platoul de filmare. Suntem convinși că Ștefan Bănică jr. este mândru de fiul său. De altfel relația dintre cei doi este una foarte apropiată, după cum a povestit chiar Radu Ștefan Bănică.

„E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult.

Dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. Avem o relație foarte apropiată, mergem în călătorii, urmărim filme împreună și ne distrăm ori de câte ori avem ocazia.”,povestea Radu Ștefan Bănică celor de la Viva.ro.

Radu Ștefan Bănică la volanul unui bolid de lux

Faptul că este un tânăr talentat, a dovedit-o în cadrul sezonului de anul acesta din „Te Cunosc de Undeva”. Asta înseamnă, în cele din urmă, și ceva bănuți puși de-o parte. Conform unor imagini surprinse de paparazii SpyNews.ro, dovada faptului că-i merge bine, este și bolidul la volanul căruia a fost surprins, un Audi  Q3.

Se pare că tânărul Radu Ștefan Bănică are o pasiune pentru mașini puternice. Astfel că, recent, a fost surprins la volanul unui astfel de bolid Audi Q3, care ajunge să coste și 50.000 de euro.

Cât despre cariera sa, tânărul Radu Ștefan Bănică și-a adus aminte de momentele emoționate trăite pe scena Sălii Palatului. Momentul i-a adus pe tatăl Ștefan Bănică jr. și fiul, Radu Ștefan, pe aceeași scenă în concertul de Crăciun din 2019.

”Momentul din concertul de Crăciun din 2019, alături de tata, pe scena Sălii Palatului, a fost unic pentru mine, cu o încărcătură emoțională aparte, un moment pe care nu-l voi uita niciodată.”, a mai spus tânărul Radu Ștefan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI