Ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia Deliei Matache. Lucrurile care nu se știau

Ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia Deliei Matache. Lucrurile care nu se știau
Gina Matache spune tot despre căsnicia Deliei Matache cu Răzvan Munteanu

Gina Matache a vorbit, de curând, despre ce se întâmplă cu adevărat în căsnicie Deliei Matache. Mama juratei de la X Factor şi iUmor spune tot despre mariajul acesteia cu Răzvan Munteanu.

De ce s-au căsătorit Delia Matache şi Răzvan Munteanu

De curând, în cadrul unui interviu, Gina Matache a dat din casă. Mama Deliei a spus ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia artistei, în ciuda părerii pe care o au unii. Se pare că relaţia dintre jurata de la X Factor şi Răzvan Munteanu este cu adevărat una specială.

“Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a spus interpreta de muzica populară, la Antena Stars.

O întrebare care stă, de ani de zile, pe buzele tuturor este legată de momentul în care Delia va deveni mamă, un subiect deranjant pentru artistă. Singura persoană care a vorbit, de-a lungul timpului, despre asta a fost tot Gina Matache. Dacă până acum spunea că cei doi soţi au încercat să facă un copil, acum a declarat că au decis să sacrifice acest lucru pentru a se concentra pe carieră.

”Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a mai spus mama Deliei.

Gina Matache spune tot despre căsnicia Deliei Matache cu Răzvan Munteanu
Gina Matache spune tot despre căsnicia Deliei Matache cu Răzvan Munteanu

Delia: “Sunt prea tânără şi prea bătrână să fac un copil”

Deşi nu îi place, Delia este întrebată din ce în ce mai des despre motivul pentru care nu face un copil.

“Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit cântăreața, pentru revista Unica.