Primar PNL, surprins când își pedepsește fiica într-un mod umilitor. Fetița este obligată să stea dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile în sus. VIDEO

Primar PNL, surprins când își pedepsește fiica într-un mod umilitor. Fetița este obligată să stea dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile în sus. VIDEO

Violența în familie pare să ia amploare pe zi ce trece, indiferent de funcția pe care o dețin agresorii. Imagini tulburătoare au ieșit la iveală cu primarul din Sângeorz-Băi, care își pedepsește fetița într-un mod greu de privit, aplicându-i pedepse aspre, în ciuda lacrimilor pe care fetița le vărsa.

“Repetă după mine: mă fac fată cuminte”

Primarul din Sângeorz-Băi s-a filmat în timp ce își pedepsește fiica, fără să știe că imaginile se vor răsfrânge asupra sa. În urma unor năzbâtii, așa cum se aude în filmare, candidatul pentru alegerile 2020 a dorit să-i aplice fiicei sale o lecție care să o învețe minte și să-i “scoată din cap obrăzniciile și fițele”.

Traian Ogâgău împreună cu Ludovic Orban

În imaginile blurate se poate observa cum primarul PNL îi impune copilei să stea dezbrăcată, în genunchi și cu fața la perete, repetând după acesta câteva dintre frazele următoare:

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, potrivit antena3.ro.

Contactat de reporterii Antena3, primarul din Sângeorz-Băi a fost extrem de revoltat de intervenție, refuzând să ofere orice informație. Motivația sa a fost aceea că este viața sa, copilul său, familia sa și că “nimeni nu poate să ne spună cum să ne creștem copiii„.

Ce mesaj a transmis pe Facebook

Din filmarea publicată pe antena3.ro, se poate observa cum bărbatul este de neînduplecat, în ciuda lacrimilor și a scuzelor pe care copila le rostește.

După ce a fost contactat de jurnaliști, primarul a postat un mesaj emoționat pe contul său de Facebook, prin intermediul căruia își exprimă dragostea pentru copiii săi și le urează tuturor un nou an școlar cu realizări.

„La mulți ani îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm.

Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc.

Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!”, a transmis acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI