VIDEO Senzațional! Un interlop s-a predat la poliție de bună voie. A făcut live pe Facebook, în drum spre poliție

VIDEO Senzațional! Un interlop s-a predat la poliție de bună voie. A făcut live pe Facebook, în drum spre poliție
VIDEO Senzațional! Un interlop s-a predat la poliție de bună voie. A făcut live pe Facebook, în drum spre poliție

În luna iulie a.c., presa relata despre un scandal de proporții ce a avut loc în Chiajna. Persoanele implicate, spun sursele, erau membri ai unor clanuri periculoase și care fac legea în localitate. Unii dintre cei implicați fuseseră dați în urmărire națională. Printre aceștia, s-a regăsit și numele lui Costy Litrașu.

Costy Litrașu și povestea din spatele atacului din Chiajna

Costy Litrașu este un nume strâns legat de clanul de interlopi ce activează în orașul Chiajna. Acesta este considerat unul din cei mai periculoși membri ai acestuia. În cazul scandalului de proporții din Chiajna, victimele numitului Costy Litrașu au fost Călin Pană și Liviu Iordan. Aceștia au fost bătuți pe o stradă din Chiajna. Agresorii, conform surselor, au fost Costel și Sorin Raiciu din Clanul Litrașu.

Numai că, de la momentul scandalului și până acum, au ieșit la iveală mai multe date contradictorii. Acum autoritățile încearcă să refacă tot filmul acestui caz, iar detaliile sunt halucinante. Conform unor surse apropiate de caz, motivul bătăii din mijlocul orașului Chiajna are rădăcini mai adânci decât s-a crezut inițial. Informațiile recente, scoase la iveală de Știrile Kanal D, spun de fapt, că victimele se fac vinovate de acest război.

Se pare că doi membri din clanul Iordan, printre care și victima, Liviu Iordan, ar fi descins la casa lui Costy Litrașu cu o zi înainte. Soția interlopului Costy Litrașu declara că există atât martori, cât și dovezi video legate de aceste afirmațiii. Cu alte cuvinte, victimele erau de fapt agresorii principali în acest caz. Oamenii din orașul Chiajna spun că acest război dintre cele două clanuri ar fi unul cu o miză politică, nu numai una teritorială.

”Cu o zi înainte de incident au venit la noi acasă, l-au alergat cu cuțitul, avem martori, vor veni la declarații. Soțul meu va veni să dea explicații, dacă va fi găsit vinovat, dar acum amploarea este prea mare și este speriat”, spune Oana Raiciu.

Costy Litrașu s-a predat la poliție de bună voie

În această dimineață, Costy Litrașu a făcut Facebook-ul să se viralizeze odată cu postarea unui clip video. În materialul video acesta anunța că se predă IGPR-ului, în urma scandalului și datorită faptului că pe numele lui era un mandat.

”Vă pup pe toți! Sunt aproape de IGP. Am venit să mă predau, să se facă dreptate în dosarul ăsta! S-au dus mincinoșii ăștia să vorbească ce au vrut și ce nu au vrut. Ăștia sunt și bărbați și prăduitori și… mi-e și scârbă să le mai dau nume. Vă mulțumesc la toți prietenii mei care ați fost alături de mine! Vă pup și aveți grijă de voi! Asta e viața… Viața merge înainte și sper să mi se facă dreptate.. Vă pup și aveți grijă de voi!”, a fost mesajul lui Costy Litrașu chiar înainte de predare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI