04 iun. 2023 | 12:17

Ce scrie presa străină despre vizita Regelui Charles în România. Numele ţării noastre, celebru peste hotare: „Pare relaxat, zâmbeşte şi e însoţit de localnici”

Știri generale
Ce scrie presa străină despre vizita Regelui Charles în România. Numele ţării noastre, celebru peste hotare: „Pare relaxat, zâmbeşte şi e însoţit de localnici”

În urmă cu două zile, Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a ajuns în România și a mers la Valea Zălanului. Suveranul britanic a sosit alături de câțiva cunoscuți și de prietenul său apropiat, contele Tibor Kalnoky. Ca de obicei, Regele Charles a părut relaxat și binedispus, semn că țara noastră îi este tare dragă!

Ce scrie presa străină despre vizita Regelui Charles în România

Regele Charles al III-lea vizitează România de mai bine de 20 ani, iar simplitatea satului românesc și preparatele tradiționale l-au cucerit pe monarhul britanic. Zilele trecute, el a ajuns din nou pe tărâm românesc, aceasta fiind și prima călătorie peste hotare de când a fost încoronat.

Ca deobicei, Regele Charles a ales ca destinație Transilvania, locul despre care toată lumea știe că îi place foarte mult.

Și presa internațională a ținut să menționeze că Charles este îndrăgostit de plaiurile mioritice ale țării noastre. Suveranul a sosit în România alături de prieteni buni, fără a fi însoțit de regina Camilla, soția lui.

Regele Charles a afișat o imagine modestă și cordială față de oamenii simpli care au venit să-l vadă, lucru lăudat de presa străină.

Suveranul britanic, lăudat de jurnaliști

Publicația DailyMail scrie că „Regele laudă cultura, moștenirea și istoria României în timp ce începe o vizită privată”. 

„Mereu este minunat în România! Sunt atât de impresionat să văd atâta lume aici! Iubesc să vin în România!”, a spus Regele Charles, citează Antena 3.

Timp de cinci zile, Regele Charles se va afla într-un sejur privat în România.

„Regele Charles inspectează garda de onoare a României și se întâlnește cu președintele țării în timp ce începe prima vizită în străinătate, de la încoronare. Pare relaxat, zâmbeşte şi e însoţit de localnici”, titrează publicația britanică.

Imaginile cu sosirea suveranului britanic în România au fost difuzate pe cele mai importante posturi de televiziune internaționale, BBC, CNN sau TV 5.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro