Ce salariu va avea Cristina Neagu în următorii doi ani la CSM București. Handbalista se umple de bani

Ce salariu va avea Cristina Neagu în următorii doi ani la CSM București. Handbalista se umple de bani
Cristina Neagu a fost declarată de patru ori drept cea mai bună handbalistă a lumii

Ce salariu va avea Cristina Neagu în următorii doi ani la CSM București. Declarată cea mai bună handbalistă a lumii de 4 ori, jucătoarea de 33 de ani a semnat, miercuri, un nou contract cu echipa Primăriei Capitalei. Cristina Neagu joacă la gruparea „Tigroaicelor” din 2017 și va rămâne în Liga Florilor în pentru următoarele două sezoane, pe un salariu mărit.

Ce salariu va avea Cristina Neagu în următorii doi ani la CSM București

Ce salariu va avea Cristina Neagu în următorii doi ani la CSM București. Cea mai bună handbalistă a lumii în 4 rânduri, jucătoarea de 33 de ani va continua pentru încă sezoane la echipa „Tigroaicelor”. Ea a semnat, miercuri, pentru încă două sezoane.

Cristina Neagu a decis, în acest an, să se retragă temporar din echipa națională. Ea a făcut anunțul încă din primăvară, după obținerea calificării la competiția ce a avut loc în Spania, la începutul acestei luni.

„Vine o pauză pentru mine. Cel mai probabil, nu o să joc la națională în 2021. Sper să am mai multă energie la anul, să fiu mai motivată. Am acumulat oboseală fizică, psihică, am avut parte de câteva accidentări în ultimul an și cred că e un moment bun să mă odihnesc, apoi să revin cu dorințe noi. De la anul voi continua să joc la națională, vreau să merg la Jocurile Olimpice.

Sunt calificări pentru Euro de la anul, e Campionatul Mondial! Nicio echipă nu trebuie să depindă de o jucătoare! Fetele vor învăța să joace și fară mine. Nu vorbim de o retragere definitivă, e ceva temporar. Am nevoie doar de o pauză, am nevoie să-mi încarc bateriile”, a declarat Cristina Neagu, în aprilie.

Handbalista se umple de bani

Fără Cristina Neagu, România a terminat abia pe locul al 13-lea la Mondialele din Spania. Marea handbalistă a continuat, însă, să fie liderul echipei sale, CSM București. Miercuri, clubul a anunțat că sportiva a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani.

„Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate!

Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani!

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017.

Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.

Mult succes, Cristina Neagu!”, se arată în comunicatul celor de la CSM, postat pe site-ul oficial, csmbucuresti.ro.

Va câștiga aproape o jumătate de milion de euro

Cristina Neagu a ajuns la clubul bucureștean în 2017. Ea avea până acum, conform presei, un salariu de 17.500 de euro pe lună, dar după semnarea noului contract, salariul acesteia va ajunge la aproximativ 20.000 de euro. Interul stânga va câștiga, astfel, în cei doi ani de contract, aproape o jumătate de milion de euro.

CSM București se află pe locul secund în Liga Florilor, la 5 puncte în urma liderului, Rapid. De asemenea, Cristina Neagu și colegele sale ocupă locul 4 în grupa de Champions League, după 8 runde. Doar primele două poziții asigură prezența directă în sferturile de finală ale competiției, în timp ce formațiile clasate pe locurile 3-6 vor juca mai întâi în optimi.

Cristina Neagu se va reîntoarce și la naționala condusă de Adi Vasile, mai ales că și-ar dori să reușească să participe la Jocurile Olimpice 2024, ce vor avea loc în Paris.

Sursa foto: csmbucuresti.ro