Ce salariu umil are dădaca copiilor Ducilor de Cambridge. Cine e Maria Teresa Turrion Borrallo

Ce salariu umil are dădaca copiilor Ducilor de Cambridge. Cine e Maria Teresa Turrion Borrallo
Ce salariu are bona copiilor Prințului William?

Copii Ducilor de Cambridge au mai multe reguli de respectat decât niște puști simpli. Aceștia au deja responsabilități mari pentru vârsta lor, iar una dintre ele este eticheta pe care trebuie să o aibă mereu în vizor. Ei sunt mereu atenționați cu privire la gesturile pe care le fac mai ales în public. Cea care are grijă de ei este Maria Teresa Turrion Borrallo . Ce salariu are bona acestora? Mulți dintre britanici s-au gândit la o sumă mare.

Ce salariu are bona copiilor Prințului William: detalii despre Maria Teresa Turrion Borrallo

Mulți dintre oameni se gândesc doar la părțile bune din dreptul titlurilor mari, dar există și părți negative chiar și pentru cei mai mici dintr-o Familie Regală.

Copiii Prinților și Prințeselor au parte de un titlu care vine la pachet cu strictețe și responsabilități. Ducii de Cambridge au mereu îndatoriri regale și întâlniri pe care trebuie să le onoreze.

În tot acest timp, cea care are grijă de copii este Maria Teresa. Prințul William și Kate Middleton au angajat de ani buni o dădacă pentru a-i îngriji pe cei trei copii ai lor: Prințul George (8 ani), Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis (3 ani).

Desigur că soții nu puteau alege pe oricine pentru a sta în preajma moștenitorilor lor. Aceștia au apelat la instituția de prestigiu Norland care se ocupă și de instruirea celor care doresc să se specializeze într-o asemenea meserie.

Ducii de Cambridge adoră să petreacă timp în familie și fac tot posibilul ca cei mici să nu simtă prea des sau prea mult lipsa lor, dar cu toate astea angajamentele venite odată cu titlurile sunt uneori prea multe.

Colaborează cu ducii de la nașterea Prințului George

Cuplul se bazează pe Maria Teresa Turrion Borrallo, care a început să colaboreze cu ei încă de când Prințul George avea doar șase luni. Ea a devenit în timp un membru indispensabil în Familia Regală.

Chiar Kate Middleton le-a dezvăluit prietenilor că bona aleasă este ,,uimitoare”. Maria s-a născut în Spania și a făcut cursuri la Norland College, acolo unde bonele sunt antrenate în cel mai mic detaliu. Ea locuiește împreună cu familia la Palatul Kensington.

Bonele calificate de la Norland câștigă la început de drum aproximativ 42.000 de lire sterline, iar cele cu mai multă experiență pot ajunge la un salariu de 120.000 de lire sterline, după ani de practică.

Există și alte beneficii pentru ele precum: haine, accesorii de designer, călătorii în străinătate și locuințe de lux, conform mirror.co.uk.