Cum îi disciplinează Kate Middleton pe copiii săi în public. Britanicii i-au aflat secretul

Cum îi disciplinează Kate Middleton pe copiii săi în public

Cum își educă Kate Middleton copiii. Ce reguli impune aceasta micuților prinți, dar și ce cod verbal folosește pentru a comunica cu micuții prinți.

Kate Midldleton, ducesa de Cambridge estte o femeie cu adevărat implinită și norocoasă. Are parte de o viață cu adevărat de poveste. Este o mamă împlinită si un soț iubitor. Nu mai punem la socoteală faptul că ducesa are lumea la picioare.

Cei trei copii ai familiei regale, Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani și Prințul Louis, 2 ani au parte de o educație aleasă, pe măsura statutului moștenit din familie.

Cu toate acestea, chiar și în familiile regale, mare parte din educație revine mamei. În cazul acesta lui Kate, care da dovadă de mare pricepere părintească si care respecta cutumele impuse în cazul failiilor regale.

Cum își disciplinează Kate Middleton copiii?

Potrivit publicației The Sun, Kate are un anumit limbaj pe care-l folosește pentru a comunica cu copiii ei și a-i face pe aceștia să o asculte și să se comporte corespunzător.

Conform sursei precizate fraza pe care o folosește ducesa pentru a le spune copiilor sa se calmeze este : „Sa luăm o pauză”. Astfel când aud aceste cuvinte, micuții prinți știu că este cazul să se linistească.

Preț de câteva minute Prințul George si Prințesa Charlotte se ocupă de o alta activitate care îi linistește si joaca zgomotoasă ia, astfel, sfârșit.

Kate Middleton, o mamă grijulie

De asemenea, Kate folosește și limbajul trupului pentru a comunica cu micuții ei, atunci când se află în public.

„Pare să se pricepe la contactul cald cu „atingerea capului’, ceea ce este o legătură plăcută’, a explicat doctorul Chicot, pentru sursa precizată.

„Se coboară la nivelul lor pentru a vorbi cu ei, dar îi lasă să fie copii. Are un echilibru minunat de sensibilitate și limite blânde. Nu se așteaptă ca aceștia să se comporte ca niște adulți mici și știe că micuții trec prin etape perfect naturale, cum ar fi tantrumurile”.

Același medic a mai făcut câteva precizări legate de educația pe care le-o ofera Kate copiilor ei, dar și despre modul ei de a comunica cu aceștia.

„Kate este o mamă sensibilă și caldă. Acesta este un stil aparte de parenting, care acum este încurajat. Acest lucru este comparat cu o creștere autocratică care a fost încurajată în unele cercuri în epoca victoriană (de exemplu, copiii ar trebui să fie văzuți și nu audiați),”a mai precizat doctorul Chicot, conform sursei.

Cine este Kate Middleton?

Catherine, Ducesă de Cambridge s-a născut pe data de 9 ianuarie 1982, sub numele de Middleton. Este cunoscută sub numele „Kate” și este soția Prințului William de Wales.

Soțul său, Ducele de Cambridge este al doilea în linia de succesiune la tronurile Commonwealth, după tatăl său, prințul Charles.

Kate a crescut la Chapel Row, un sat din apropiere de Newbury, Berkshire, Anglia. A studiat Istoria Artei în Scoția la Universitatea din St Andrews. Acolo l-a întâlnit pe Prințul William de Wales în anul 2001.

Logodna lor a fost anunțată la 16 noiembrie 2010, și ea a participat la numeroase evenimente regale înainte ca ei să se căsătorească la 29 aprilie 2011.

Împreună au trei copii, Prințul Gerge de șapte ani, Prințesa Charlote de cinci ani și mezinul, Prințul Louis, în vârsta de doi ani.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI