Ce salariu mare are Mihai Bendeac la teatru, de fapt. George Burcea îl va invidia!

Ce salariu mare are Mihai Bendeac la teatru, de fapt. George Burcea îl va invidia!
Ce salariu mare are Mihai Bendeac la teatru, de fapt

Mihai Bendeac și-a surprins fanii atunci când a mărturisit, în direct la iUmor, ce salariu câștigă la teatru. Ce venituri are, de fapt, marele artist al României. Nici Deliei nu i-a venit să creadă.

Câți bani câștigă Mihai Bendeac la teatru

Mihai Bendeac nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai talentați, îndrăgiți și populari actori ai noii generații, vedeta reușind să câștige simpatia și respectul a milioane de români prin sinceritate, dezinvoltură și stilul direct de a spune lucrurilor pe nume.

Juratul de la iUmor a făcut o dezvăluire incredibilă în cadrul emisiunii unde este coleg de pupitru cu Delia și Cheloo, atunci când a mărturisit ce salariu câștigă ca angajat al teatrului. Mihai Bendeac nu s-a sfiit atunci când a fost rugat să numească o cifră, sumă care i-a uimit pe fani.

Potrivit spuselor sale, Mihai Bendeac este remunerat cu 6400 de lei pe lună la teatru. Creatorul serialului „Băieți de oraș” a făcut public venitul său lunar după ce controversata artistă Delia a mărturisit că a cheltuit pe un colier jumătate din salariul pe care bunul ei prieten o primește lunar.

„Am salariu la teatru 6.400 de lei”, a declarat Mihai Bendeac în cadrul celei mai reente ediții iUmor.

Din ce mai câștigă bani Mihai Bendeac

Binențeles, cei doi nu au avut parte de o altercație, iar toată lumea știe că Delia și Mihai Bendeac sunt cei mai buni prieteni și se înțeleg foarte bine. Salariul de peste 6000 de lei nu este singurul venit al marelui actor.

Bendeac câștigă sume frumușele din postura de jurat iUmor și din alte proiecte în care este implicat, lucru pe care și „Sora lui” Delia a ținut morțiș să-l precizeze.

„Câștigă o grămadă de bani, ne îngroapă ăsta. Bani pe iUmor, pe toate producțiile, pe carte, pe aia, pe aia. De plecat nu pleacă nicăieri, cheiltuieli nu are”, a completat simpatica Delia.

Câți bani câștigă George Burcea

Un alt actor talentat din noua generație este George Burcea. Cu toate acestea, veniturile sale sunt departe de sumele pe care le câștigă Mihai Bendeac. Iubitul Vivianei Sposub și-ar fi înfiițat o firmă pe 30 ianuarie 2018 care se ocupă cu „activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”.

Conform celor de la Wowbiz, acum câteva luni sediul firmei se afla chiar în vila în care locuia cu fosta lui soție Andreea Bălan. Cifrele înregistrate în 2018 la Ministerul de Finanţe notau că firma lui Burcea a înregistrat, în 2018, un profit net de 23.544 de lei (aproximativ 5.000 de euro), la o cifră de afaceri de 73.803 lei.

Societatea comercială a activat 11 luni în 2018, ceea ce înseamnă că respectiva companie a produs circa 450 de euro pe lună, iar la finalul anului 2018, datoriile companiei erau de 954 de lei.

Pe lângă aceste cifre, George Burcea a mai încasat sume frumușele din aparițiile în diverse reclame, videoclipuri, piese de teatru și proiecte de imagine. În prezent, actorul filmează pentru Familia Addams, în regia lui Tim Burton, unde va juca rolul majordomului Lurch.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI