01 oct. 2020 | 15:49

Averea Andreei Bălan e colosală! Câți banii are, de fapt, în comparație cu George Burcea

Monden
Averea Andreei Bălan e colosală! Câți banii are, de fapt, în comparație cu George Burcea
Averea Andreei Bălan. Artista își permite să-și facă toate poftele

Andreea Bălan este prezentă în lumea muzicii deja de zeci de ani, iar notorietatea dobândită i-au adus și sume frumușele în buzunare. Care este averea ei? George Burcea stă mai subțirel cu veniturile.

Averea Andreei Bălan. Artista își permite să-și facă toate poftele

Andreea Bălan are o carieră imensă în spate. Aceasta s-a făcut cunoscută în celebra trupă Andre pe când era doar o copiliță, ulterior s-a lansat în muzică singură, alături de ajutorul imens al lui Keo, care a vegheat-o pe artistă, iar mai apoi s-a făcut cunoscută prin dans. Acum, a ajuns la 35 de ani și se poate lăuda cu o avere colosală. Aceasta câștigă sume frumușele de pe urma concertelor sale, mai cu seamă că cei care o doresc la diferite evenimente trebuie să scoată mulți bani din buzunare.

Blondina aduce în ochii fanilor ei spectacole pompoase, extravagante și foarte complexe, care se bazează foarte mult pe costumații și mișcări scenice aparte. Desigur că la veniturile lunare se adaugă onorariul de la „Te cunosc de undeva”, banii din YouTube, aparițiile televizate și colaborările cu diverse brand-uri. De-a lungul timpului a și investit în imagina sa, în vestimentații, bijuterii, etc, dar s-a și bucurat de achiziția unei case imense, de vacanțe de lux și de mașini care se ridică la sute de mii de euro. Conturile se măresc, iar cum un singur eveniment la care participă se ridică de la 4.000 de euro pentru câteva ore de spectacol și poate ajunge la peste 17.000 de euro, artista nu se poate plânge deloc.

Ce bunuri deține?
O casă de 500 de mii de euro
Un apartament de 100 de mii de euro
Un al doilea apartament de 90 de mii de euro
3 mașini de lux

George Burcea, acuzații dure pentru Andreea Bălan

Cu ce se laudă George Burcea?

George nu a devenit de foarte multă vreme cunoscut, iar actoria se știe deja că nu te îmbogățește, mai cu seamă când nu vorbim despre proiecte televizate. Așa că nici nu ar putea fi comparate într-un mod corect bunurile și averile celor doi foști parteneri. Actorul și-ar fi înfiițat o firmă pe 30 ianuarie a lui 2018 care se ocupă cu producția cinematografică.

Conform datelor oficiale, firma are sediul în vila Andreei, iar în anul 2018 a înregistrat un profit de 23.544 de lei, adică aproximativ 5.000 de euro, la o cifră de afaceri de 73.803 lei, potrivit wowbiz.ro. La venituri se adaugă acum suma dobândită în urma apariției la „Ferma”, contracte de imagine și diferite apariții în videoclipuri muzicale, dar și remunerațiile din piese de teatru.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro