Ce a fost nevoit George Burcea să facă, imediat după cererea în căsătorie. Viviana Sposub a pus o condiție clară

Ce a fost nevoit George Burcea să facă, imediat după cererea în căsătorie. Viviana Sposub a pus o condiție clară
Ce condiție a pus Viviana Sposub după cererea în căsătorie? Burcea s-a conformat

George Burcea a trebuit să facă urgent un lucru chiar după cererea în căsătorie. Ce condiție i-a pus Viviana Sposub? Fanii au fost surprinși când au aflat acest detaliu. Cum au decurs lucrurile în momentul special al celor doi îndrăgostiți?

Ce a făcut George Burcea după cererea în căsătorie: condiția pusă de Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea au o relație acum invidiată de unii. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar recent actorul a cerut-o în căsătorie pe tânără chiar pe internet. Concurenta de la ‘Bravo, ai stil’ nu s-a ascuns după deget și i-a oferit răspunsul așteptat partenerului la întrebarea măreață.

Mulți se gândeau la un mare DA, timp în care fosta vedetă de la Pro TV i-a cerut iubitului să reconsidere întrebarea dacă vrea să primească un răspuns, pentru că nu vrea să fie cerută de soție pe Internet.

„Tu știi prea bine răspunsul, dar n-o să-ți răspund în contextul ăsta, pentru că nu așa vreau să fiu cerută, așa că te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot. Da? Și vei primi cu siguranță un răspuns’, a răspuns iubita lui George Burcea la InstaStory.

Internauții au avut multe curiozități cu privire la viața de cuplu a vedetelor, așa că nu au ratat momentul pentru a o întreba pe Instagram pe aceasta dacă își dorește copii. Vivi a răspuns că abia așteaptă să devină mamă și că își dorește enorm copii, dar în viitor, pentru că acum nu este momentul potrivit.

„Apropo de copiii… O altă întrebare pe care o primesc de foarte multe ori, da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă’, a transmis Viviana Sposub pe rețeaua socială.

„Relația dintre mine și George este una foarte puternică”

„Am ales și o întrebare mai sensibilă, pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. Este destul de dificil, recunosc… Nu o să mă mai ascund după deget. Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic este că relația dintre mine și George este una foarte puternică, indestructibilă și consider că merită orice sacrificiu.

Nu știam că viața mea va fi așa, dar acesta e farmecul. Te îndrăgostești atunci când te aștepți mai puțin și de o persoană la care nu te-ai fi gândit. În final contează să fii fericit”, a spus concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în mediul online în seria de întrebări și răspunsuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI