Denise Rifai l-a lăsat mască pe Mihai Bendeac. Ce răspuns i-a dat prezentatorului TV după ce a cerut-o în căsătorie

Denise Rifai l-a lăsat mască pe Mihai Bendeac. Ce răspuns i-a dat prezentatorului TV după ce a cerut-o în căsătorie
Denise Rifai, reactie dupa ce Mihai Bendeac a cerut-o in casatorie

Situație inedită pentru Denise Rifai. Gazda emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D a fost cerută în căsătorie de către actorul Mihai Bendeac. Răspunsul vedetei l-a șocat pe juratul de la iUmor.

Reacția lui Denise Rifai, după ce Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie

Denise Rifai l-a sunat, recent, pe Mihai Bendeac pentru a-l invita în emisiunea sa cu cele 40 de întrebări de la Kanal D. Frumoasa brunetă a mărturisit că actorul i-a specificat faptul că el nu va mai acorda interviuri în următorii ani, cu toate că ar face o excepție pentru ea.

Întrebată care ar fi condiția pentru care Mihai Bendeac ar veni la ea în emisiune, juratul iUmor a cerut-o în căsătorie pe vedetă. Reacția ei l-ar fi surprins pe Bendeac. Denise Rifai ar fi acceptat propunerea actorului, totul pentru a-l convinge să participe într-o ediție viitoare a emisiunii 40 de întrebări.

Cu toate acestea, Denise Rifai a declarat că nu este sigură dacă actorul va accepta sau nu invitația ei până la urmă, Mihai Bendeac având o faimă incontestabilă de burlac convins.

„Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la interviuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru ”40 de întrebări” fac orice.”, a declarat Denise Rifai, exclusiv pentru Wowbiz.

Denise Rifai vrea contract prenupțial pentru „mariajul” cu actorul Mihai Bendeac

Denise Rifai nu s-a oprit aici cu declarațiile incredibile la adresa potențialei sale căsnicii cu Mihai Bendeac. Prezentatoarea TV a mărturisit că se gândește serios să facă un contract prenupțial pentru a se asigura că actorul acceptă invitația ei de a venit la emisiunea 40 de întrebări.

„Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea 40 de întrebări. Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt.

A rămas că la ora 12 facem cununia și la ora 14 înregistrăm emisiunea. Întâi ”ne mărităm” și după aceea intrăm în studio. Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou.”, a completat controversata vedetă de la Kanal D pentru sursa citată anterior.