Ce salariu a avut George Simion în noiembrie 2021. Suma e colosală, ce a făcut cu ea

Ce salariu a avut George Simion în noiembrie 2021. Suma e colosală, ce a făcut cu ea
Ce face cu banii in fiecare luna

George Simion și-a făcut publice veniturile pe luna noiembrie. Lidxerul AUR încasează o sumă fabuloasă, la care românii pot doar să viseze. Politicianul a ținut să le arate cetățenilor ce venituri lunare are pentru funcția pe care o deține în Parlament. El a făcut un videoclip cu momentul în care și-a ridicat salariul pe luna noiembrie a acestui an.

Ce salariu fabulos încasează George Simion ca parlamentar

Liderul AUR a realizat un videoclip în care le-a arătat cetățenilor cum își încasa salariul pe luna noiembrie. George Simion încasează o sumă fabuloasă pentru funcția pe care o are în Parlament.

El a publicat pe rețelele sociale un videoclip cu momentul în care și-a ridicat salariul și a arătat fluturașul cu suma încasată, dar și motivația pentru acești bani.

Mai mult, liderul AUR a explicat faptul că 90% din suma încasată lunar o donează, iar asta pentru că, în calitate de parlamentar, beneficiază de telefon, mașină, sume pentru cabinet, dar și pentru mesele zilnice.

Politicianul le-a explicat cetățenilor cum sunt motivate sumele pe care le primesc ei și colegii lui.

„Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani. Păi de chirie, păi de diurnă, păi de transport…

Păi vreți să se transporte singuri parlamentarii până în Dubai? Opt parlamentari pleacă în Dubai. Statul român dă vreo 12.000 de euro pe lună doar așa… ce vedeți și ce vă arăt eu.

Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai.

Uite, ca să vă arăt… 12.168 de lei. 90% din această sumă eu o donez în fiecare lună”, a spus George Simion.

Parlamentarul ajunge la 10.000 de euro lunar

El a vorbit în repetate rânduri despre sumele și beneficiile pe care le primește pentru faptul că este parlamentar. În plus, el a declarat că 90% din salariu îl donează.

„Îmi donez 90% din salariu. În fiecare lună primesc 12.000 de lei net, în mână, iar pe lângă această sumă, ca și parlamentar, mai ai și telefon, mașină, sume forfetare, sume pentru cabinet, dar și masă. Ajung pe la 10.000 de euro.”, a povestit George Simion în cadrul unei emisiuni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI