Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank, în sucursalele băncii din întreaga țară

Salarii la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank România este o bancă subsidiară  băncii austriece Raiffeisen Zentralbank. Aceasta a rezultat prin fuziunea, încheiată în iunie 2002, Raiffeisenbank (România), înființată în 1998 și Banca Agricolă, achiziționată în 2001. Această bancă se situează printre primele bănci din România, în ceea ce privește cota de piață. Iată ce salarii sunt la Raiffeisen Bank.

Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank în România

Foarte mulți dintre noi ne întrebăm ce salarii sunt la Raiffeisen Bank. Angajații acestei bănci s-au bucurat întotdeauna de salarii bune. Iată cum se situează acestea, potrivit site-ului undelucrăm.ro:

Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank – Administrator salarizare

Un angajat al Băncii Raiffeisen Bank, din București, angajat pe funcția de Administrator salarizare, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 10 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 5.500 de lei.

Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank – Ofițer Telesales

Un angajat al Băncii Raiffeisen Bank, din Brașov, angajat pe funcția de Ofițer telesales, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 1 an, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.ooo de lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună și un comision din vânzări, în valoare de 250 de lei pe lună.

Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank – Rcpf

Un angajat al Băncii Raiffeisen Bank, din Cluj-Napoca, angajat pe funcția de Rcpf, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 4 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 3.000 de lei.

 Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank – Analist aplicație

Un angajat al Băncii Raiffeisen Bank, din București, angajat pe funcția de Analist aplicație, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 13 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 5.000 de lei.

Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank – Ofițer operațiuni

Un angajat al Băncii Raiffeisen Bank, din București, angajat pe funcția de Ofițer operațiuni, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 2 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 2.900 de lei.

Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank – Corporate relationship manager

Un angajat al Băncii Raiffeisen Bank, din București, angajat pe funcția de Corporate relationship manager, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 10 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 6.500 de lei.

Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank – Legal assistent

Un angajat al Băncii Raiffeisen Bank, din București, angajat pe funcția de Legal assistent pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 10 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 5.200 de lei.

Ce salarii sunt la Raiffeisen Bank – Responsabil clienți retail

Un angajat al Băncii Raiffeisen Bank, din București, angajat pe funcția de Responsabil clienți retail, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 20 an, încasează un salariu lunar net în valoare de 4.ooo de lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună și un comision din vânzări, în valoare de 4000 de lei pe an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI