Ce salarii au, de fapt, angajații de la uzina Ford din Craiova

Ce salarii au, de fapt, angajații de la uzina Ford din Craiova
Salarii angajați Ford Craiova

Ford România este un producător de automobile cu sediul în Craiova, România, subsidiar companiei americane Ford. Ford a preluat oficial Automobile Craiova în martie 2008. În prezent are un număr de 6.200 de angajați. Iată ce salarii au de fapt angajații de la uzina Ford din Craiova.

Uzina Ford din Craiova – cât câștigă angajații

Salariile angajaților de la uzina Ford din Craiova variază în funcție de postul ocupat, dar și de vechimea angajaților. Iată ce salarii au angajații de la uzina Ford din Craiova, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Salarii angajați Ford Craiova – Buyer Strategic Purchasing

În anul 2020, un angajat la uzina Ford din Craiova, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani pe funcția de Buyer Strategic Purchasing, încasa un salariu net lunar de 3.000 de lei. La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 250 de lei pe lună, precum și alte bonusuri în valoare de 5000 de lei anual.

Salarii angajați Ford Craiova – Operator Asamblare

În anul 2020, un angajat la uzina Ford din Craiova, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an pe funcția de Operator Asamblare, încasa un salariu net lunar de 1.300 de lei. La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 250 de lei pe lună.

Salarii angajați Ford Craiova – Calificat mentenanță

În anul 2020, un angajat la uzina Ford din Craiova, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani pe funcția de Calificat mentenanță, încasa un salariu net lunar de 2.300 de lei.

Salarii angajați Ford Craiova – Tehnician metrolog

În anul 2020, un angajat la uzina Ford din Craiova, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 7 ani pe funcția de Tehnician metrolog, încasa un salariu net lunar de 3.000 de lei. La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 3.000 de lei pe lună, precum și alte bonusuri în valoare de 3.500 de lei anual.

Salarii angajați Ford Craiova – Operator Calificat

În anul 2020, un angajat la uzina Ford din Craiova, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani pe funcția de Operator Calificat, încasa un salariu net lunar de 2.750 de lei. La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, precum și alte bonusuri în valoare de 3.600 de lei anual.

Salarii angajați Ford Craiova – Operator baza

În anul 2020, un angajat la uzina Ford din Craiova, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 1 an pe funcția de Operator baza, încasa un salariu net lunar de 1.700 de lei. La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 20 de lei pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI