Ce sacrificii a făcut Mihaela Rădulescu pentru fiul ei, Ayan. Abia acum s-a aflat de ce a lipsit vedeta mai mulți ani de la TV

Ce sacrificii a făcut Mihaela Rădulescu pentru fiul ei, Ayan. Abia acum s-a aflat de ce a lipsit vedeta mai mulți ani de la TV
Ce a făcut Mihaela Rădulescu pentru fiul ei, Ayan. Abia acum s-a aflat

Mihaela Rădulescu este o mămică extrem de fericită și se bucură din plin de reușitele fiului său, Ayan. Totuși, nu mulți știu ce sacrificii a făcut vedeta pentru ca băiatul său să aibă parte de o copilărie cât mai normală.

Mihaela Rădulescu a spus adevărul. Ce schimbări a făcut în viața ei pentru Ayan

În momentul în care Ayan a venit pe lume, Mihaela Rădulescu se afla pe culmile succesului în showbiz-ul românesc. Cunoscuta vedetă de televiziune a observat că nu avea parte de liniște în momentul în care a devenit mămică, așa că a luat o decizie radicală pentru binele fiului său.

„Mi-am dorit din toate puterile mele ca acest copil să nu crească în România, să nu fie copilul lui Răduleasca de la televizor. (…)

Nu puteam să ies nicăieri cu copilul când era mic, nu puteam să ies într-un parc, am simțit că nu este drept. (…) Decizia mi-a încetinit mult cariera și munca, dar nu mi-a părut rău niciodată.”, a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce nu putea să facă Mihaela Rădulescu cu Ayan în România, de fapt

Cariera Mihaelei Rădulescu a fost încetinită, dar vedeta nu a regretat că a luat decizia de a pleca din țară. Aceasta și-a dat seama că putea să facă diferite activități, considerate normale de mămici, cu fiul ei în alt loc, în timp ce în România era urmărită peste tot.

„Era foarte rău ce se întâmpla în jur, sufeream cumplit că nu mă puteam duce în parc cu copilul. El voia să iasă cu mama lui în parc, iar eu mai am și o fixație, nu am avut o bonă niciodată.

În primele zile în care am ieșit din țară am simțit că pot să îi ofer copilului meu o altă viață. (…)

Copilul meu era fericit cu mama lui într-o situație banală, mâncam o înghețată pe o bancă într-un parc, ceva normal, omenește, pe care nu îl puteam face în România. Am simțit altfel orice lucru mărunt petrecut cu el.

Am fost o mamă normală. Nu am lăsat câțiva ani de televiziune deoparte degeaba, ci, pentru a fi mamă.”, a mai zis vedeta.

Ce sfaturi de aur i-a oferit Mihaela Rădulescu fiului său

De asemenea, Mihaela Rădulescu a menționat că fiul său a înțeles ce sacrificii a trebuit să facă cu privire la cariera ei de pe micile ecrane. Aceasta a spus și ce sfaturi i-a transmis lui Ayan, totul rezumându-se la iubirea de care are nevoie fiecare om în viață.

„Cred că apreciază faptul că a crescut într-un mediu academic foarte bun și a ajuns la școli foarte bune. Cred că simte asta, cred că a înțeles că mama a făcut acest sacrificiu. (…)

Citește foarte mult, e o raritate la generația asta. Tot ce puteam să îi transmit, i-am transmis. Întotdeauna i-am vorbit despre iubire, orice faci, trebuie să iubești.”, a adăugat aceasta.

Urmăriți Playtech.ro și pe