Cum a ajuns fiul Mihaelei Rădulescu la dezintoxicare. Mama lui a povestit tot ce s-a întâmplat

Cum a ajuns fiul Mihaelei Rădulescu la dezintoxicare. Mama lui a povestit tot ce s-a întâmplat
Mihaela Radulescu si-a dus fiul la dezintoxicare

Mihaela Rădulescu a făcut un gest extrem pentru fiul ei, ceva ce i-a lăsat pe toți fanii ei cu gura căscată. Cum a ajuns Ayan la o clinică de dezintoxicare. Motivul mamei sale este unul incredibil.

Mihaela Rădulescu și-a dus fiul la o clinică de dezintoxicare

Celebra Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute, apreciate și controversate vedete de televiziune din România.

Deși a divorțat de primul ei soț acum foarte mulți ani, Mihaela Rădulescu este foarte mândră de fiul ei Ayan, de a cărui creștere și educație s-a ocupat dintotdeauna.

Cei doi sunt extrem de apropiați, iar diva de la Monaco a încercat mereu să-și protejeze băiatul, în special de substanțele narcotice interzise, despre care știe că sunt extrem de periculoase și ar putea pune în pericol viața oricui.

Drept dovadă, acum câțiva ani, pe vremea când Ayan avea numai 14 ani, Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-o vizită la o clinică de dezintoxicare pentru a-i arăta ce pățesc, mai exact, persoanele care consumă droguri și cum distrug stupefiantele organismul și mintea.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni, și copii, și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă.

I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a relatat Mihaela Rădulescu, conform celor de la cancan.ro.

Cum l-a protejat Mihaela Rădulescu pe fiul ei Ayan

Fiind o mamă devotată și extrem de responsabilă, frumoasa vedetă a mărturisit că mereu l-a protejat pe Ayan de relațiile pe care le-a avut cu bărbații din viața sa. Mihaela Rădulescu declară că actualul ei partener l-a cunoscut pe Ayan abia după doi ani de relație.

„N-am adus niciodată un bărbat în casă în afară de tatăl lui. N-am vrut să vadă niciodată o alltă figură masculină în afară de tatăl lui.

Nici măcar Felix când a apărut în casa mea n-a văzut copilul sau casa decât după doi ani. L-am prezentat apoi ca pe un prieten. Cred foarte mult în lucrurile astea”, a mai spus aceasta.