Ce face fiul Mihaelei Rădulescu cu fetele, de fapt. Mama lui l-a dat de gol

Ce face fiul Mihaelei Rădulescu cu fetele, de fapt. Mama lui l-a dat de gol
Mihaela Rădulescu a spus totul! Ce le face fiul ei, Ayan, fetelor

Mihaela Rădulescu este o mămică extre de mândră! Fiul ei, Ayan, este extrem de chipeș și are mare noroc printre domnișoare. Iată că vedeta a dezvăluit ce face acesta cu fetele, la doar 17 ani! Fanii au fost uluiți când au aflat ce se întâmplă în viața amoroasă a tânărului.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre fiul său. Ayan are lipici la fete

Ayan Schwartzenberg a studiat la Monaco, dar, la 16 ani, acesta a decis că o să aibă un viitor strălucitor dacă se va muta în SUA. Tânărul își dorea să fie acceptat la o facultate de prestigiu, fiind extrem de sigur pe el și dorindu-și să își construiască o carieră încă de la o vârstă fragedă.

Mihaela Rădulescu are o relație superbă cu fiul său, Ayan, așa că aceasta discută cu tânărul despre diferite schimbări din viața sa. Se pare că acesta face furori printre domnișoare, așa că mama lui se confruntă cu emoții ori de câte ori acesta are o nouă experiență.

Mihaela Rădulescu: ‘Partenerele se schimbă mai des’

Anul trecut, Ayan aducea acasă o fată cu doi ani mai mare, pe care o prezenta drept iubita lui oficială. Totuși, relația fiului Mihaelei Rădulescu s-a încheiat, iar acesta a început să își dorească să își schimbe partenerele mai des, după cum a dezvăluit faimoasa lui mamă.

„Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări, ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui.”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru protv.ro.

Ce relație frumoasă are Mihaela Rădulescu cu băiatul ei: ‘E foarte comunicativ’

Ayan își ține mama, pe Mihaela Rădulescu, dar și tatăl, pe Elan Schwartzenberg, la curent cu schimbările ce au loc în viața lui. Acesta preferă să discute cu vedeta despre iubitele sale, în timp ce pe tatăl său îl contactează când are nevoie de un sfat pentru facultate sau diferite afaceri.

„Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta.

Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu.

Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta.”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu pentru publicația menționată mai sus.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI