18 mart. 2024 | 11:35

Ce să pui în cratiță pentru a scăpa de excesul de sare, de fapt. Durează câteva minute, sfatul vital al Mihaelei Bilic

Diverse
Ce să pui în cratiță pentru a scăpa de excesul de sare, de fapt. Durează câteva minute, sfatul vital al Mihaelei Bilic
Ce să pui în cratiță pentru a scăpa de excesul de sare

Nu mai este niciun secret că, dacă este consumată în cantități prea mari, devine unul dintre marii inamici ai sănătății organismului uman. Pentru a ne asigura că ne bucurăm doar de beneficiile sale, trebuie să aplicăm un truc simplu dezvăluit de medicul Mihaela Bilic. Află, din rândurile de mai jos, ce să pui în cratiță pentru a scăpa de excesul de sare.

O greșeală pe care o fac des gospodinele

Doar cine nu obișnuiește să gătească nu face niciodată greșeli. De cele mai multe ori, un pas eronat compromite rezultatul final, ceea ce înseamnă că suntem nevoiți să reluăm întregul proces. Cea mai frecventă problemă cu care se confruntă gospodinele este, fără doar și poate, adăugarea unei cantități prea mari de condimente, în special sare.

Când este folosită corect, sarea oferă mâncării un gust deosebit, amplifică aromele, însă, dacă este consumată în exces, devine unul dintre marii inamici ai sănătății organismului uman.

Recomandările Mihaelei Bilic

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciație medici de la noi din țară, nu ratează nicio ocazie să împărtășească în mediul online sau pe micul ecran cele mai bune trucuri și sfaturi pentru o viață sănătoasă.

„Secrete de bucătărie: Când gătești mai și greșești. Însă din greșeli învățăm și acumulăm experiență…ca data viitoare să ne fie mai ușor! Împărtășesc cu voi câteva secrete care dau rezultate în bucătărie”, a precizat medicul.

Te-ar putea interesa și: Cum salvezi legumele şi verdeaţa ofilite. Mihaela Bilic, metodă sigură, vor fi ca proaspăt culese

Medicul a dezvăluit ce să pui în cratiță pentru a scăpa de excesul de sare

Recent, specialistul în nutriție a explicat cum putem repara această greșeală frecventă. Aliatul de nădejde este cartoful! Tot ce trebuie făcut este să adăugăm un cartof crud în cratiță și să îl lăsăm în vas câteva minute, timp în care va absorbi excesul de sare.

„Ați făcut o mâncare sau un sos în care ați scăpat din greșeală prea multă sare? Nu-i problemă, puneți un cartof crud în cratiță și lăsați-l câteva minute, excesul de sare va dispărea!”, a explicat Mihaela Bilic.

Te-ar putea interesa și: Nu mai pune maioneză în salata de vinete! Mihaela Bilic a spus secretul unui preparat delicios

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro